Se incarca...

Rachete Squash si Accesorii

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

20,11 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

253,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

159,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

259,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

23,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

23,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

23,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

23,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

364,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

199,00 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Rachete Squash si Accesorii

Destul de putin cunoscut la noi in tara, squash-ul este un sport asemanator tenisului de camp, ce reprezinta o metoda dinamica de petrecere a timpului liber si de mentinere a greutatii corporale optime. Squash-ul este mai putin popular in randul romanilor deoarece necesita inchirierea unui teren care costa de cele mai multe ori destul de mult.

Cum a aparut squash-ul?

Squash-ul a aparut pentru prima oara in Paris, in anii 1500 si s-a dezvoltat dintr-un joc numit raquets. 

Sportul squash este relaxant, distractiv si are o serie de beneficii asupra organismului. Practicarea squash - ului are efecte pozitive imediate si constituie una dintre cele mai bune practici pentru a combate sedentarismul si obezitatea, ajuta la mentinerea unei greutati normale, imbunatateste coordonarea, flexibilitatea si agilitatea, ajuta la eliberarea energiilor negative, te binedispune si te energizeaza. 

Procesul de alegere a unei rachete squash poate fi simplu si gresit daca te raportezi doar la cautari de genul mingi squash ieftine sau cele mai ieftine rachete squash si poate fi simplu si corect daca tii cont de cateva aspecte importante ce te vor ajuta sa alegi rachetele squash potrivite.

Inainte sa faci alegerea potrivita, iata care sunt caracteristicile specifice rachetelor de squash de care trebuie sa tii cont: greutate, echilibru, marimea si forma capului rachetei, grip-ul, rigiditatea. materialul, marca,  intretinerea rachetei. 

Greutate

Cel mai important criteriu in alegerea rachetelor squash este greutatea. Cele mai multe rachete au o greutate cuprinsa intre 140-160 g, dar greutatile intalnite variaza intre 110 si 210 grame. In general rachetele mai usoare sunt mai scumpe, insa ofera o manevrabilitate mai mare, cele grele sunt mai ieftine.

Echilibru

Echilibrul se refera la locul unde se afla punctul de echilibru al rachetei. Atunci cand este tinuta de maner, o racheta cu un cap mai greu se va simti grea spre capatul rachetei, iar una care are capul usor, se va simti mai grea mai mult spre maner.

Jucatorii amatori si incepatori prefera rachetele uniform echilibrate, insa, pentru cei profesionisti se recomanda rachete cu un echilibru diferit.

Marimea si forma capului rachetei

Dimensiunea si forma capului rachetei influenteaza atat puterea cat si zona de contact. In general, rachetele cu un cap mai mare (peste 495 cm patrati) ofera mai multa putere, iar rachetele cu un profil ingust (470 cm patrati sau mai mici) sunt mai manevrabile. 

Grip-ul

Aceasta parte a rachetei se adapteaza nevoilor tale, pe piata existand o multime de modele de grip-uri din care poti alege si nu trebuie sa iti fie teama sa experimentezi.

Rigiditatea

Cu cat racheta este mai flexibila, cu atat se controleaza mai usor. Ca incepator este bine sa optezi pentru o racheta mai flexibila.

Materialul

Rachetele de squash pot fi fabricate din basalt, carbon, materiale composite si metale, grafit, Kevlar, titan, etc. Cele mai scumpe vor fi cele din materiale precum Kevlar si titan. Pentru o desfasurare eficienta a sportului alege mingi de squash speciale, din materiale rezistente.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro magazin online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.