Se incarca...

Campania de primavara a inceput cu reduceri de pana la 50% la peste 5000 de produse. Intra si alege-ti produsul pentru casa si gradina ta. Gasesti reducerile aici

Comanda nu ajunge la timp? Ai 3% banii inapoi

Garantia de livrare

Pentru ca ne pasa de tine clientul nostru mai mult decat orice si pentru ca incercam sa iti oferim cele mai bune servicii si cea mai buna experienta de cumparare, pentru voi incepand de astazi ne asumam in fata ta livrarea la timp. Astfel, daca comanda nu soseste in timpul comunicat punctual pentru fiecare comanda pe email-ul de confirmare catre tine, noi iti oferim ca despagubire 3% din valoarea comenzii. 

Ce trebuie sa faci ca sa primiti cei 3%? Sa ne scrii pe mail la contact@pestre.ro in ziua urmatoare zilei comunicate de livrare si sa ne confirmi ca produsele/comanda nu a ajuns la data la care ti-am comunicat ca va ajunge.

Dupa ce produsele/comanda ajunge la tine si avem confirmarea curierului de livrare vei primi 3% din valoarea comenzii (fara transport si fara TVA) ca si voucher pe adresa de email din comanda.

Voucherul are valabilitate 30 de zile de la data emiterii.

Codul de voucher se va trimite pe email-ul din comanda de catre reprezentantii Pestre.ro.
Voucherul nu se poate folosi la achizitia de produse aflate in promotie sau la reducere si nici nu se poate folosi pentru a achita contravaloarea transportului.