Se incarca...

Comanda nu ajunge la timp? Ai 3% banii inapoi

Garantia de livrare

Pentru ca ne pasa de tine clientul nostru mai mult decat orice si pentru ca incercam sa iti oferim cele mai bune servicii si cea mai buna experienta de cumparare, pentru voi incepand de astazi ne asumam in fata ta livrarea la timp. Astfel, daca comanda nu soseste in timpul comunicat punctual pentru fiecare comanda pe email-ul de confirmare catre tine, noi iti oferim ca despagubire 3% din valoarea comenzii. 

Ce trebuie sa faci ca sa primesti cei 3%? Sa ne scrii pe mail la contact@pestre.ro si sa ne confirmi ca produsele/comanda nu a ajuns la data la care ti-am comunicat ca va ajunge.

Dupa ce produsele/comanda ajunge la tine si avem confirmarea curierului de livrare, respectiv banii ne sunt livrati in cont de catre curieri daca ai platit ramburs, vei primi un voucher de 3% pentru o comanda de minim 500 lei, (fara transport si fara TVA) in contextul in care 3% nu reprezinta mai mult de 10% din valoarea comenzii.

Voucherul are valabilitate 30 de zile de la data emiterii.

Codul de voucher se va trimite pe email-ul din comanda de catre reprezentantii Pestre.ro.
Voucherul nu se poate folosi la achizitia de produse aflate in promotie sau la reducere si nici nu se poate folosi pentru a achita contravaloarea transportului.

Daca in comanda pentru care se solicita voucher-ul s-au folosit puncte de fidelitate acordate ca urmare a unor cumparaturi anterioare de pe site-ul Pestre.ro, acest voucher de intarziere comanda nu se mai poate acorda.