Se incarca...

Comanda nu ajunge la timp? Ai 3% banii inapoi.

Garantia de livrarePentru ca ne pasa de voi clientii nostri mai mult decat orice si pentru ca incercam sa va oferim cele mai bune servicii si cea mai buna experienta de cumparare, pentru voi incepand de astazi ne asumam in fata voastra livrarea la timp. Astfel daca comanda nu soseste in timpul comunicat punctual pentru fiecare dintre comenzi pe email-ul de confirmare catre voi, noi va oferim ca despagubire 3% din valoarea comenzii inapoi. 

Ce trebuie sa faceti voi ca sa primiti cei 3%. Sa ne scrieti pe mail la contact@pestre.ro in ziua urmatoare zilei comunicate de livrare si sa ne confirmati ca produsele/comanda nu a ajuns la data la care v-am comunicat ca va ajunge.

Dupa ce produsele/comanda ajunge la voi si avem confirmarea curierului de livrare veti primi 3% din valoarea comenzii (fara transport si fara TVA) ca si voucher pe adresa de email din comanda.

Voucherul are valabilitate 30 de zile de la data emiterii.

Codul de voucher se va trimite pe email-ul din comanda de catre reprezentantii Pestre.ro.

Voucherul nu se poate folosi la achizitia de produse aflate in promotie sau la reducere si nici nu se poate folosi pentru a achita contravaloarea transportului.

Va multumim

28.04.2016