Se incarca...
Seminte plante furajere, Gulie furajera SABA, 0.5 kg Seminte plante furajere, Gulie furajera SABA, 0.5 kg

Seminte plante furajere, Gulie furajera SABA, 0.5 kg

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Cultura de gulie furajera ofera agricultorilor o cantitate mare si de inalta calitate de hrana (energie si proteina) si ar trebui sa fie luata in considerare in orice situatie, cand cantitatea sau calitatea furajelor de pe pasuni limiteaza potentialul de productie ale animalelor.
Gulia furajera se seamana pentru insilozare, ca si cultura principala si pentru Frunze, ca si cultura secundara, in perioadele de deficit de furaje, din vara, toamna si iarna, dar si pentru a suplimenta perioadele in care cantitatea si calitatea ierbii de pe pasuni scade.
Mod de utilizare Seminte plante furajere, Gulie furajera SABA:
Gulie furajera SABA se seamana dupa cerealele de toamna si de primava si dupa furaje care elibereaza terenul devreme pentru araturi sau pentru infiintarea de culturi duble. Se efectueaza o aratura de 25-28 cm, iar pregatirea terenului se efectueaza in preziua semanatului la adancimea de semanat.
Epoca optima de semanat este intre 15 martie si 5 aprilie pentru cultura principal, iar momentul optim de recoltare a guliilor este cand ingalbenesc primele frunze. Frunzele se pot insiloza in amestec cu cocenii de porumb sau se pot administra in stare proaspata in hrana animalelor. Culturile duble sunt destinate si pentru a fi pasunate cu animalele.
La Pestre ai seminte plante furajere online la preturi avantajoase si calitate superioara. La orice seminte plante furajere beneficiezi de transport garantat. Astfel ai doua mari avantaje: seminte plante furajere pret avantajos, la calitate superioara si transportul garantat pana la tine acasa. In acest fel nu trebuie sa te mai deplasezi pentru achizitionare. 
Prin faptul ca poti cumpara seminte plante furajere online de la Pestre, te poti considera un norocos deoarece ai numai avantaje, reducand astfel costurile mari pe care le-ai fi facut daca nu ai fi cumparat online.
Date tehnice Seminte plante furajere, Gulie furajera SABA:
-Perioada optima de semanat: 15 martie-5aprilie
-Distanta intre randuri: 45-50 cm
-Perioada de recoltare: cand ingalbenesc primele Frunze
-Recomandare: furajer
-Greutate: 0.5 kg
Producator: DLF TRIFOLIUM

Specificatii tehnice

Producator

Ambalaj

Plic

Destinatie Utilizare

Furajer

Cantitate/Ambalaj

0.5 kg

Producator

DLF TRIFOLIUM

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review