Se incarca...
Seminte Lucerna Bella Campagnola Seminte Lucerna Bella Campagnola

Seminte Lucerna Bella Campagnola

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Descriere :
Lucerna este o plantă ierboasa care poate atinge 1 m înalțime. Radacinile plantei ating o adancime de peste 4,5 m, aceasta  caracterstica permite plantelor sa  supraviețuiasca în perioadele de seceta.
Ca și celelate leguminoase la fel și lucerna are la radacina nodozitați, unde traiesc bacterii fixatoare de azot cu care planta traiește în simbioză.

Florile plantei sunt polenizate după un studiu din Suediaîn 78 % de bondariși numai 1 % de albine. De acea în Scandinavia se cultiva lucerna în regiunile unde traiesc bondari. Planta conține un procent ridicat de proteina, fiind folosita ca nutret, pentru insilozare, sau ca uscata cafan.

 Lucerna este o plantă perena, care atinge o varsta de 4 pana la 12 ani, în Germania o cultura de lucerna este folosita 2-3 ani. In funcție de sol și regiunile climatice, lucerna poate asigura o canitate de 10 t de fan la hectar. 

Pentru a obține recolte mai mulți ani la rand din aceași cultura, se recomanda o data pe an, recoltarea lucernei dupa perioada înfloritului. 

Specificatii tehnice

Producator

Tip produs

Produse complementare

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review