Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Seminte Flori Petunia Hibrida Grandiflora

Compatibil cu acest produs:

Seminte Flori Petunia Hibrida Grandiflora

  • COD #408
  • Producator: MEF
    2.99
  • 2,99 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 0,01 Kg

Informatii generale Seminte Flori Petunia Hibrida Grandiflora

Descriere:

Petunia (familia Solanaceae) este una dintre cele mai importante flori anuale. Este o plantă de grădină, dar poate fi crescută şi în jardinieră pe balcon.

Ajunsa in Europa de mai putin de 200 de ani,vine din America de Sud (Brazilia si Argentina).
Cele mai populare soiuri şi mai cultivate la noi sînt cele denumite ştiinţific Petunia nyctaginiflora şi Petunia violacea, care sint si baza a numeroase varietati.

Din specia Petunia hybrida, s-au creat numeroase soiuri ce difera dupa inaltime si ,forma si culoarea florilor. Impartite in : inalte, mijlocii si pitice , au intre 20 si 80cm.

Petuniile, inalte si pitice pot avea cu tulpini erecte sau pendule, cu flori in forma de palnie in variate culori(unicolore sau pestrite), involte si simple, cu inflorire bogata si persistenta
Soiurile pitice, care au o crestere compacta cu flori mici sau mari, simple sau duble, sunt foarte frumoase daca sunt plantate in ghivece.

Petuniile înfloresc din iunie pana in septembrie, sînt rezistente la vînt, iar florile nu se strica daca ploua sau daca se face frig. Ele au nevoie de mult soare şi de aceea trebuie ţinute în locuri luminoase şi călduroase, în bătaia razelor solare.

Avind pretentii reduse fata de sol si expozitie, de aceea se cultiva pentru parcuri si gradini, ronduri, rabate, singure sau in combinatie cu alte plante. Cultura lor este simplă şi pot fi cultivate şi în acelaşi loc cu alte plante..

Atenţie! Pe timpul verii ele trebuie ţinute afară.Petuniile se planteaza de obicei in lunile aprilie si mai. Ca teren, este nevoie de un compost fertilizat amestecat cu nisip, un sol bogat in substante nutritive, motiv pentru care sunt recomandate ingrasamintele 

Prefera soluri bogateine, substante organice, in special gunoi de grajd la care se adauga putin nisip pentru ca apa sa treaca mai usor prin acest amestec. Pămîntul potrivit pentru plantarea petuniilor se poate achiziţiona de la florării sau alte magazine de specialitate.

Au nevoie de lumina, deci este preferabil sa le plantati in locuri insorite.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Seminte flori
Cantitate/Ambalaj: 0.02 gr
Metoda insamantare: Prin rasad, In spatii protejate
Tip sol: Bogat in substante organice
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de inflorire: Iunie -Septembrie, Toamna
Ciclu de viata: Anual
Culoare: Alb, Rosu, Roz, Mov, Grena
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !