Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Seminte Flori Carciumarese Uriasa de California

Compatibil cu acest produs:

Seminte Flori Carciumarese Uriasa de California

  • COD #405
  • Producator: MEF
    2.99
  • 2,99 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 0,01 Kg

Informatii generale Seminte Flori Carciumarese Uriasa de California

Descriere:

Carciumarese Uriasa de California  sau Zinnia elegans Jack. Planta, inalta de 30-80 cm, prezinta multe ramificatii ce se desprind cu usurinta, frunze ovale, cordiforme, ascutite la varf si aspre la pipait, flori de culori diferite simple sau duble, cu diametrul de 8-10 cm. 

Cultivarurile sunt grupate pe diferite, tipuri, functie de insusirile ligulelor si caracterele generale ale inflorescentei, cum sunt: cu flori de dalia ,Uriase de California etc. Tulpina foarte ramificata de la baza, frunzele sesile, lanceolate si capitule mici, simple sau duble, foarte numeroase. Carciumareasa infloreste din iune pana toamna tarziu

Este o planta rustica, modesta, care se acomodeaza usor conditiilor diverse din gradini. La caldura si lumina multa (soare) infloreste foarte bogat si in culori stralucitoare. Carciumareasa  Uriasa de California  este foarte sensibila la frig si brume. Suporta perioade scurte de seceta. Privarea indelungata de apa conduce la scaderea numarului si calitatii florilor.

Pentru producerea rasadurilor se seamana in rasadnita sau sera calda ori temperata, pe parcursul lunii martie. Carciumareasa  Uriasa de California  creste mai viguroasa daca se seamana direct in gradina, in aprilie-mai. Rasadurile prea dese se repica atunci cand au 2-3 frunze. A se retine ca rasarirea are loc foarte repede (3-4) zile in conditii de caldura multa si ca rasadurile sunt expuse usor alungirii.

Plantarea in gradina are locatunci cand perioada frigului tarziu de primavara este depasita. Distantele intre plante pot fi de 20-30 cm, functie de talia si vigoarea soiului. Ingrijirea culturii consta in plivirea buruienilorsi afanarea solului, udarea si fertilizarea minerala in 2-3 etape.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Seminte flori
Cantitate/Ambalaj: 0.9 gr
Perioada insamantare: Martie
Metoda insamantare: Prin rasad, Direct
Tip sol: Usor drenabil, Bogat in substante nutritive, Cu un pH intre 6,1-7,8, Argilos
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de inflorire: Iunie, Toamna
Ciclu de viata: Anual
Culoare: Verde, Rosu, Roz, Galben, Grena, Portocaliu, Purpuriu, Coral
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !