Se incarca...

Ventilatoare Baie - Grilaje Ventilatie & Usite Vizitare

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

56,04 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

66,10 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

78,98 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

54,16 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

58,51 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Ventilatoare Baie - Grilaje Ventilatie & Usite Vizitare

Ventilatoarele, grilajele de aerisire, usitele de vizitare, sunt foarte importante in baie avand in vedere specificul acesteia si riscul crescut de dezvoltare a bacteriilor si al mucegaiului datorita nivelului ridicat de umiditate si caldurii ridicate.

Atunci cand nu aveti posibilitatea naturala de aerisire a baii prin prezenta unui geam cu iesire direct afara va recomandam sa realizati un sistem de ventilatie si scoatere a aerului controlat din baie cu ajutorului unor ventilatoare de baie si a unor grile de aerisire.

De asemenea este importanta montarea unei sau a mai multor usite de vizitare in pereti si pardoseala la tevi de alimentare si zonele de evacuare a apei pentru a putea usor sa interveniti atunci cand vor fi probleme in viitor fara sa trebuiasca sa spargeti pereti sau pardoseala.

Calitatea materialelor de fabricatie este importanta in primul rand in alegerea echipamentelor de ventilatie in baie aceste produse fiind special produse pentru a fi rezistente la umiditate, la mucegai si la temperaturi ridicate.

Ventilatoarele de aerisire se aleg functie de volumul baii pe care doriti sa o ventilati.

Pentru a beneficia de cele mai bune produse specific nevoilor pe care le aveti de amenajare si ventilare a baii va recomandam sa apelati gratuit la specialistii magazinului online pestre.ro care va vor oferi cele mai bune produse precum si cele mai bune oferte si reduceri la produsele cautate de dvs.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.