Se incarca...

Vase de WC si Bazine

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

163,94 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

148,90 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

135,30 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

164,84 lei

Adauga in cos
La comanda
(1)

954,87 lei

1.074,23 lei (-119,36 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

380,15 lei

427,67 lei (-47,52 lei)

Adauga in cos
La comanda
(0)

140,16 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

117,90 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

133,66 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 8

Vase de WC si Bazine

Cum alegi cel mai bun vas de toaleta?

Usor de spus dar mai greu de facut avand in vedere cantiatea uriasa de informatii existenta despre modele, culori, materiale si tipuri de vase de toaleta din care ar trebui sa alegeti.

Este clar ca ti-ai dori sa imbini noul cu vechiul, frumosul cu utilul, sa respecti cromatica si design-ul la care te-ai gandit pentru baie atunci cand alegi vasul de WC. Cam multe de rezolvat si totusi nu daca tineti cont de cateva aspecte importante in procesul de alege a vasului de WC potrivit pentru baia dvs.

Bugetul alocat vasului de toaleta

Nu exista ceva ieftin si bun asa ca pornind de la buget de aproximativ 220 de lei poti ajunge pana la valori de 4000 de lei pentru un vas de WC de calitate foarte buna si design de ultima generatie.

In plus cele mai scumpe nu sunt doar pentru ca au un design placut ci si pentru ca sunt foarte eficiente in procesul de retinere a mirosurilor si a utilizarii unei cantitati foarte mici de apa, comparativ cu cele mai ieftine.

Tipologia vasului WC

Tipologia vasului WC tine in primul rand de tipul de montaj pe care acestea il au. Astfel intalnim vase de toaleta cu montaj pe pardoseala si vase de toaleta suspendate. Putem  intalni si un  tip de vas  WC ce nu  prea se  mai  foloseste si anume vasul wc turcesc

Avantajul vasului wc cu montaj in pardoseala il reprezinta usurinta in montaj, rezistenta in timp, dezavantajul principal fiind imposibilitatea de a regal inaltimea de montaj si implicit de utilizare.

Vasul de wc suspendat este modelul aparut ulterior celui pe pardoseala ofera posibilitatea de a seta inaltimea de montaj si implic de utilizare , se intretine si curata mai usor atat vasul cat si zona de sub sau din jurul vasului wc suspendat.

Rezervoarele vaselor de toaleta

Bazinele de alimentare sau rezervoarele de alimentare pentru vasele wc pot fi pozitionat pe vas, suspendate deasupra vasului wc sau incastrate in perete.

Alegerea rezervorului de alimentare pentru vasul wc tine de design, forma si buget, cele mai scumpe pe langa un design special ofera si un nivel ridicat de economie de apa.

Similare si din aceeasi clasa a vaselor WC intalnim si bideurile si pisioarele sau urinare, produse ce se regasesc din ce in ce mai mult in bai respectiv in hotelul sau bai cu utilizare generala.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, oferte si reduceri la vase de wc, bideuri, rezervoare de wc, urinare si pisoare va recomandam sa apelati gratuit la specialistii pestre.ro care va vor oferi cele mai bune sugestii prinvind alegerea produselor de care aveti nevoie.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.