Se incarca...

Etajere Baie & Suporturi

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

36,02 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

36,02 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

42,87 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

46,48 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

56,13 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

57,37 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

58,74 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

68,73 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

70,25 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

77,75 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 3

Etajere Baie & Suporturi

La intrebarea pe care si-o pun in minte cum aleg etajera de baie? sau cum aleg un suport de hartie igienica? o majoritate a celor care au nevoie de asa ceva se uita dupa cele mai mici preturi sau cauta in motoarele de cautare dupa expresii de genul cea mai ieftina etajera de baie sau cela mai ieftin suport de hartie igienica.

Fara insa sa ia in considerare in primul rand motivele pentru care cumpara aceste produse, tiplogia lor si nu in ultimul rand mediul in care ele stau. In plus uita sa tina cont ca aceste produse sunt produse de folosinta indelungata pe care nu ne propunem sa le inlocuim des.

Astfel avand in vedere ca aceste produse sunt folosite in baie acolo unde temperatura si umiditatea sunt factori foarte importanti de degradare a produselor, acolo unde datorita umiditatii este posibil sa se dezvolte mai usor bacterii si unde apa lucreaza de obicei asupra materialelor de fabricatie foarte mult trebuie sa tinem cont de cativa factori importanti in procesul de alegere.

Tipul de etajera sau de suport de hartie, este un factor important ce tine de specificul baii sau de dorinta noastra de design si utilitate.

Astfel functie de tipul lor putem intalni etajere suspendate si etajere pe podea si la fel suporti de hartie igienica suspendati sau suporti de hartie de podea.

Cele suspendate optimizeaza spatiul insa sustin o greutate mai redusa decat cele montate pe podea.

Principalul factor ce influenteaza calitatea, durabilitatea si protectia antibacteriana a etajerelor sau suportilor de hartie de baie il reprezinta calitatea materialelor de fabricatie.

Astfel cel mai bun material este inoxul si sticla care ofera un nivel antibacterian destul de ridicat. Cu preturi mai reduse intalnim Etajere si suporti de hartie din alama sau si mai ieftine sunt cele facute din plastic.

Un alt factor direct legat de calitatea materialelor de fabricatie este locul in care este asezata etajera sau suportul de hartie igienica. 

Astfel pentru situatii in care etajera este asezata in dus sau cu potential mare sa intre in contact regulat cu apa inoxul devine un material de fabricatie obligatoriu deoarece nu corodeaza si ofera o protectie ridicata antibacteriana. Sticla are un design placut insa exista un risc ca ea sa se sparga si astfel sa va raniti, risc pe care trebuie sa il luati in calcul.

Din punct de vedere al montajului cele mai avantajoase sunt cele cu montaj / asezare direct pe sol si de obicei acestea pot fi mai scumpe decat cele cu montaj pe perete.

Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, reduceri si promotii va recomandam sa luati legatura cu specialistii Pestre,ro si sa va abonati gratuit la newsletter-ul magazinului online.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.