Se incarca...

Cabine de Dus

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
Pagina 1 din 2

Cabine de Dus

Cabina de dus este produsul care devine din ce in ce mai mult prezent in baia fiecaruia dintre noi. 

Motivele sunt diverse cum ar fi faptul ca baia este de obicei camera cea mai mica din casa si trebuie sa o optimizam cat mai mult. Sau poate pentru ca nu avem loc pentru o cada asa cum ne dorim datorita formei baii. Sau poate pentru ca pur si simplu e mai usor si mai eficient sa avem doar cabina de dus.

Si da poate intr-adevar visezi la o cada uriasa in care sa te relaxezi, insa daca nu ai o baie de dimensiuni generoase si implicit o casa pe masura, daca te intereseaza consumul de apa mai redus sau rapiditatea cu care sa te speli atunci e clar ca ai nevoie de un model de cabina de dus.

Procesul de amenajare a baii si de alegere a unei cabine de dus a devenit destul de greoi datorita numarului destul de mare de oferte.

Principalul aspect de care trebuie sa tineti cont in procesul de alegere a unei cabine de dus o reprezinta tipul de cabina de dus. Astfel pot exista cabine de dus pe colt asa numitele cabine de dus cu doua laturi, acestea fiind cele mai intalnite, insa cand baia nu ne permite, putem alege cabine de dus cu trei pereti sau cabine de dus ce se monteaza intre trei pereti cu doar o latura.

Un alt aspect de care trebuie sa tineti cont in procesul de alegere a cabinei de dus o reprezinta dimensiunile cabinei de dus. 

Principalele tipuri de cabine de dus sunt cele cu cadite patrate, cele mai intalnite dimensiuni fiind 90 x 90 cm, 80 x 80 cm, 70 x 70 cm.

De asemenea este important mai ales din punct de vedere al optimizarii spatiului, sistemul de inchidere / deschidere a usilor. Acesta poate fi cu usi culisante care sunt cele mai intalnite si care optimizeaza cel mai mult spatiul. Un alt tip de cabine de dus sunt cele cu usi pivotante, acestea oferind o durabilitate mai mare ca cabinei.

Pentru a beneficia de cele mai bune sfaturi, reduceri, oferte si promotii va recomandam sa apelati gratuit la specialistii magazinului online pestre.ro si sa va abonati de asemenea gratuit la newsletter-ul pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.