Se incarca...

Puncte de fidelitate

Aici puteti afla detalii despre modul cum poti beneficia de 2% la fiecare comanda pe care o faceti pe Pestre.ro.

Acordarea procentului de 2% se face prin intermediul punctelor de fidelitate.

Cu alte cuvinte la fiecare comanda pe care o faceti pe site veti primi puncte de fidelitate (se acorda 1 punct = 50 de lei din valoarea comenzii fara transport). Atunci cand doriti sa utilizati aceste puncte de fidelitate pentru comenzi ulterioare valoarea fiecarui punct este de 1 leu. 

2% = 1 leu (val utilizare punct) / 50 lei (valoarea de acordare punct)

In continuare veti afla cum puteti acumula si folosi puncte de fidelitate la pestre.ro.

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata la pestre.ro. Punctele se acorda (calculand 1 punct = 50 lei) din valoarea totala a comenzii fara taxele de transport. Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei comenzi.Nu pot fi folosite insa pentru achitarea contravalorii transportului.

Valoarea unui punct folosit pentru a cumpara un produs sau un serviciu este de 1 leu.

Puteti vizualiza oricand numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.

Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. 

Pentru a putea primi puncte de fidelitate atunci cand faceti comanda trebuie sa fiti logat cu adresa de email si parola pentru ca punctele sa se poata acumula in contul dvs.

Creaza cont Pestre.ro


Din orice sectiune a site-ului se pozitioneaza cursorul mause-ului pe Textul "Contul meu" din dreapta sus. 


Apasati pe "Creeaza cont".

Realizeaza cont Pestre.ro

In pagina ce se afiseaza completati Campurile existente. 

Retineti adresa de email si parola cu care ati realizat contul la Pestre.ro pentru a va conecta cu ele de fiecare data cand intrati pe Pestre.ro si faceti comanda pentru a putea acumula puncte de fidelitate si a putea sa le folosit ca si discount la comenzile dvs.

Cum ma loghez Pestre.ro


Pentru a va loga in platforma Pestre.ro, din orice sectiune a platformei puneti cursorul mouse-ului pe "Contul meu" in dreapta sus si introduceti in celula Adresa de email, adresa dvs de mail cu care ati facut/initializat contul dvs.in cadrul Pestre.ro. In casuta de sub adresa de email introduceti parola cu care ati initializat contul dvs. in Pestre.roAtunci cand vreti sa folositi punctele de fidelitate in sensul ca doriti sa platiti cu punctele acumulate o parte din comanda, deasemenea trebuie sa va logati.

Daca nu sunteti logat cu adresa de email si parola cu care ati facut contul dvs la Pestre.ro nu veti putea acumula puncte de fidelitate deoarece platforma Pestre nu va va identifica si nu va sti unde sa stocheze aceste puncte.

Punctele de fidelitate se vor vedea in contul dvs dupa ce comanda este livrata, banii sunt incasati si intrati in contul nostru. Asta poate insemna intre 3 si 12 zile de la livrare comanda in situatii in care curierii livreaza banii mai greu catre noi

Deasemenea daca nu sunteti logat nu veti putea plati cu puncte de fidelitate deoarece platforma Pestre nu va putea sa va identifice si astfel sa folositi punctele acumulate in contul dvs.

Nu se vor acorda puncte de fidelitate pentru produsele aflate in promotie sau pentru produse care beneficiaza de discount.

Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

Nu se pot folosi punctele de fidelitate pentru a achita o comanda in care se afla produse ce sunt deja discountate sau beneficiaza de o reducere.

Nu se acorda puncte de fidelitate pentru comenzile in care s-au folosit puncte de loialitate.

Daca ati acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completati numarul de puncte care doriti sa le folositi si sa apasati butonul "Foloseste punctele".

Nu ai inteles: suna-ne la 0374 464 464 sau email la contact@peste.ro si iti explicam in detaliu cum beneficiezi de reducere de 2% la fiecare comanda pe care o faci la Pestre.

Iti Multumim.