Se incarca...

Puncte de fidelitate

Acordarea procentului de 2% se face prin intermediul punctelor de fidelitate.
Cu alte cuvinte la fiecare comanda pe care o faci pe site vei primi puncte de fidelitate (se acorda 1 punct = 50 de lei din valoarea comenzii fara transport). Atunci cand doresti sa utilizezi aceste puncte de fidelitate pentru comenzi ulterioare valoarea fiecarui punct este de 1 leu.

2% = 1 leu (val utilizare punct) / 50 lei (valoarea de acordare punct)

Punctele de fidelitate sunt puncte valorice acumulate pentru fiecare comanda efectuata la Pestre.ro. Punctele se acorda (calculand 1 punct = 50 lei) din valoarea totala a comenzii fara taxele de transport. Acestea pot fi folosite pentru a achita partial sau total valoarea unei comenzi. Nu pot fi folosite insa pentru achitarea contravalorii transportului.

Valoarea unui punct folosit pentru a cumpara un produs sau un serviciu este de 1 leu. Poti vizualiza oricand numarul de puncte acumulate in sectiunea contul meu.
Numarul punctelor se rotunjeste pentru a fi un numar intreg. Nu se vor acorda puncte pentru comenzi a caror valoare a punctelor nu depaseste 0,5. Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. 

Creaza cont Pestre.ro


Din orice sectiune a site-ului se pozitioneaza cursorul mause-ului pe Textul "Contul meu" din dreapta sus. 

Apasati pe "Creeaza cont".

Realizeaza cont Pestre.ro

Cum ma loghez Pestre.ro
I
n pagina ce se afiseaza completeaza Campurile existente. 

Retine adresa de email si parola cu care ai realizat contul la Pestre.ro pentru a te conecta cu ele de fiecare data cand intri pe site si faci comanda pentru a putea acumula puncte de fidelitate si a putea sa le folosesti ca si discount la comenzile tale

Pentru a te loga in platforma Pestre.ro, din orice sectiune a platformei pune cursorul mouse-ului pe "Contul meu" in dreapta sus si introdu in celula 

Adresa de email, adresa ta de mail cu care ai facut/initializat contul tau. In casuta de sub adresa de email introdu parola cu care ai initializat contul tau in Pestre.ro. 

Atunci cand vrei sa folosesti punctele de fidelitate in sensul ca doresti sa platesti cu punctele acumulate o parte din comanda, trebuie sa te inregistrezi.

Daca nu esti logat cu adresa de email si parola cu care ai facut contul tau la Pestre.ro nu vei putea acumula puncte de fidelitate deoarece platforma Pestre nu te va identifica si nu va sti unde sa stocheze aceste puncte.

Nu se vor acorda puncte de fidelitate pentru produsele aflate in promotie sau pentru produse care beneficiaza de discount.

Punctele nu se pot folosi impreuna cu alte vouchere sau discounturi. Punctele se pot folosi pentru a achita comenzi cu o valoarea mai mica sau egala cu numarul de puncte. Punctele acumulate nu se pot transforma in bani si nu sunt transmisibile.

Nu se acorda puncte de fidelitate pentru comenzile in care s-au folosit puncte de loialitate.

Daca ai acumulat puncte de fidelitate acestea vor aparea automat in cosul tau de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de fidelitate este suficient sa completezi numarul de puncte care doresti sa le folosesti si sa apesi butonul "Foloseste punctele".

Nu ai inteles: suna-ne la 0374 464 464 sau email la contact@pestre.ro si iti explicam in detaliu cum beneficiezi de reducere de 2% la fiecare comanda pe care o faci la Pestre.