Se incarca...

Statii de Intoxicare pentru Sobolani si Soareci

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(3)

32,04 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(2)

45,17 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

35,25 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(2)

10,39 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

42,04 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

Statii de Intoxicare pentru Sobolani si Soareci

Statiile de intoxicare sunt dispozitive cu rol esential, utilizate in tratamentele de deratizare. Rolul statiilor de intoxicare nu este de a ucide rozatorul! Momeala raticida amplasata in interiorul statiilor de intoxicare este cea care provoaca moartea rozatoarelor.

Statiile de intoxicare se utilizaza pentru a proteja momeala raticida amplasata in interior, impotriva deteriorarii ce poate fi produsa din cauza mediului exterior (ploaie, zapada, expunerea la temperaturi ridicate, etc) si pentru a impiedica ingerarea momelii raticide de catre animalele non-vizate.

Astfel, aceste dispozitive sunt amplasate de obicei in zonele de tranzit ale rozatoarelor iar acestea sunt atrase de momeala raticida amplasata in interiorul statiei de intoxicare. Statiile de intoxicare sunt in general de 2 tipuri: din plastic si din carton.

Pentru exterior se utilizeaza intotdeauna statii de intoxicare din plastic, deoarece cele din carton se deterioreaza rapid la prima ploaie, zapada sau pot fi distruse usor de alte animale non-vizate care pot consuma si momeala amplasata in interior.
Pentru interior

In cazul in care spatiul supus tratamentului nu este tranzitat de oameni, se pot utiliza statiile de intoxicare din carton.
Totusi, indiferent de tipul spatiului in care se face deratizarea, se recomanda utilizarea statiilor de intoxicare din plastic si securizate prin sistem de inchidere cu cheie.

Pentru o protectie maxima si impotriva ingerarii accidentale a momelii raticide de catre animalele non-vizate se utilizeaza statii de intoxicare in care raticidul se fixeaza pe tije metalice si nu poate fi extras de pe acestea. In functie de daunatorul vizat, statiile se impart in doua categorii: pentru soareci si pentru sobolani. Diferenta dintre acestea consta in dimensiunea statiei de intoxicare si a orificiului prin care patrunde daunatorul.

Statiile de intoxicare pentru sobolani si soareci se folosesc de obicei in zonele in care gradul de infestare este mare iar accesul oamenilor la soareci si sobolani este imposibil datorita zonelor in care daunatorii se ascund.

Statiile de intoxicare functioneaza pe principiul intoxicarii unui exemplar dintr-o familie de soareci si sobolani si transmiterea toxinei in cadrul familiei. Statiile de intoxicare sunt recipiente ce permit mentinerea in siguranta a restului de animale.

Statiile de intoxicare sunt recomandate atat in exterior cat si in interior, acestea fiind prevazute cu intrari multiple pentru a incuraja accesul rozatoarelor.

Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.