Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Raticide si rodenticide online

Raticidele si rodenticidele sunt produse anti sobolani si anti soareci.Ele se folosesc in zonele in care infestarea cu sareci si sobolani afecteaza traiu si via... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre
Momeala proaspata BROS impotriva soarecilor si sobolanilor 10 kg

335,76 lei302,18 lei

Stoc depozit

Adauga in cos -10%

Raticide si rodenticide online


Raticidele si rodenticidele sunt produse anti sobolani si anti soareci.

Ele se folosesc in zonele in care infestarea cu sareci si sobolani afecteaza traiu si viata omenilor insa ca si recomandare cel mai bine folositi aceste produse in scop preventive. Nu lasati ca numarul soarecilor sau sobolanilor sa creasca sa genereze familii numeroase doarece eradicarea lor atunci cu ajutorul produselor raticide sau rodenticide va fi mult mai grea iar daunele provocate de acestia vor fi mult mai mari.
 
La Pestre.ro magazin online gasiti gama completa de raticide si rodenticide cu preturi attractive si oferte special saptamanal.

Raticidele au la baza substante active anticoagulante care actionează prin blocarea mecanismelor de coagulare a sangelui din corpul animalului, provocandu-i acestuia o hemoragie generalizată,astfel incat animalul moare in intervalul de 3-8 zile de la ingerarea dozei letale.  

Rodenticide,sunt o categorie de produse chimice de combatere a dăunătorilor destinate distrugerii rozătoarelor.

Rodenticidele nu sunt toxice pentru oameni decat daca acestea sunt ingerate (mancate). Copii trebuie protejati pentru a nu intra in contact direct cu aceste produse.

Livrarea se face in max 48 de ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro