Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

158,41 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Larvicide Online

larvicide, otrava larve, larvicide de contactLarvicidele sunt insecticide create special pentru a distruge larvele, insectele in statiu de larva. Acestea sunt folosite cel mai des impotriva tantarilor si mustelor Larvicidele pot fi de contact, de ingestie, regulatori de crestere si agenti de control biologic. Insectele de obicei au 3 stadii de viata: ou, larva si pupa. Astfel ca, larvicidele impiedica transformarea larvei in pupa. 

Actiunea larvicidelor nu permite formarea tesuturilor protective exterioare in timpul evolutiei larvelor, blocand complet dezvoltarea acestora si cauzand implicit moartea lor.

Larvicidele sunt alcatuite din agenti biologici! 

Agentii biologici se incadreaza in categoria insecticidelor care actioneaza prin ingerare si distrug tractul digestiv al daunatorilor.

Forma sub care larvicidele se gasesc difera de la un producator la altul, la fel ca si modul de aplicare. In cele mai multe din cazuri, solutiile trebuie distribuite pe suprafetele pe care insectele isi depun de obicei oualele.

Acest tip de pesticide nu reprezinta un pericol pentru oameni, animalele nevizate sau mediul inconjurator si au o remanenta de cateva saptamani. Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.