Se incarca...

Dezinfectanti Intrumentar, Suprafete si Maini

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

23,43 lei

27,56 lei (-4,13 lei)

Stoc depozit
(0)

13,95 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

4,52 lei

5,19 lei (-0,67 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

26,20 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

20,64 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

64,86 lei

76,31 lei (-11,45 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(2)

200,49 lei

222,77 lei (-22,28 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

51,16 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

260,19 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

14,42 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

138,80 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

57,11 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

47,44 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

Dezinfectanti Intrumentar, Suprafete si Maini

Cum alegi cel mai bun dezinfectant pentru maini

In ziua de azi, prezenta bacteriilor pe diferite obiecte este frecvent depistata.  De aceea ar trebui sa ai mereu cu tine un dezinfectant pentru maini pe care sa il poti folosi ori de cate ori consideri. Mainile sunt principalele purtatoare de microbi si bacterii si de aceea, singura modalitate de a reduce riscul transmiterii unei infectii este utilizarea unui gel dezinfectant pentru maini de calitate. 

Specialistii recomanda solutiile lichide sau sub forma de gel care sa aiba in compozitia sa si substante hidratante pentru protejarea mainilor uscate si sensibile. Dezinfectantii au mai multe proprietati, cea mai importanta fiind cea antibacteriana. Solutiile dezinfectante pe baza de alcool inlocuiesc cu succes apa si sapunul.

Criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un dezinfectant sunt: spectru de actiune, modul de utilizare, de preferat cat mai usor, compatibilitatea cu pielea.  Dezinfectantii se pastreaza intr-un spatiu inchis, departe de caldura. Dupa aplicare palmele se freaca timp de 30 de secunde. Astfel, gelul dezinfectant va actiona rapid si sigur.

Cum alegi un dezinfectant pentru suprafete

Dezinfectarea este procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli.  Dezinfectantii sunt utilizati pe obiecte statice. Dezinfectia implica, de obicei, chimicale, temperaturi ridicate sau lumina ultravioleta. Natura dezinfectiei chimice depinde de tipul produsului utilizat.

Dezinfectantele sunt substante antimicrobiane care fie distrug toate microorganismele daunatoare de pe un material, fie le aduc la un nivel sigur. 

Un dezinfectant pentru suprafete ar trebui sa sterilizeze perfect materialul pe care este aplicat, fara a provoca daune organismului sau mediului, sa fie non-coroziv. Dezinfectantele fabricate pentru folosiinta in gospodarie au de obicei o substanta in plus: bitrexul, o substanta amara care ii descurajeaza pe cei care incearca sa ingereze dezinfectantul.

Avand in vedere usurinta cu care lucrurile se contamineaza de diferite bacterii este din ce in ce mai mult nevoie de dezinfectati atat in mediul personal cat si in mediul profesional.

Un spatiu care necesita o dezinfectie periodica este spitalul. Pentru unitati medicale se recomanda realizarea unei dezinfectii cu dezinfectant medical, dezinfectant instrumentar. De asemenea, pentru saloane de cosmetica sau pentru unitati de invatamant, se recomanda dezinfectie cu bactericide, fungicide de specialitate.

Pentru reduceri, oferte, preturi avantajoase, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.