Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Visin Meteor
Pomi Fructiferi, Visin Meteor

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Visin Meteor

  • COD #974
  • Producator: Plant
    23.30
  • 23,30 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Visin Meteor

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Visin Meteor:

Visinul Meteor este un soi de visin de origine americana, cu epoca de coacere in decada a II-a a lunii iulie. Este un pom de vigoare mica, rodeste pe formatiuni scurte, necesitand astfel putine taieri de intretinere. 

Visinul Meteor, are vigoare mijlociu - mare.Coroana aplatizata, rara. Visinul Meteor este un soi autofertil, rezistent le ger, un  soi productiv

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Visin Meteor:

Perioada optima de plantare a visinului Meteor este toamna si primavra in repaus vegetal, martie - mai, octombrie – decembrie. Pomii au radacina impachetata in amestec de pamant cu rumegus. Acest amestec se indeparteaza inainte de plantare. se preteaza la majoritatea tipurilor de sol.

Groapa de plantare sa fie potrivita pentru radacini, aprox. 60x60 cm.Radacinile trebuie scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza. Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului, puieţii de visin Meteor,  proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit.

In primii 1-3 ani se aplica taieri de formare a coroanei primavara, iar din anul 4 se aplica taieri de intretinere si fructificare, in lunile februarie-martie. Pentru fructificare mai buna se administreaza anual ingrasaminte. Este un soi rezistent la boli si daunatori, nu necesita efectuarea mai multor tratamente.

Fructele de visin se folosesc in special pentru industrializare dar si pentru consum in stare proaspata, avand un continut complex echilibrat, bogat in elemente nutritive, saruri minerale, si vitamine cum ar fi: substanta uscata 13,9-23,2%, zaharuri 5-19%, acizi organici 0,9-4,9 mg%, K, P, Mg, Ca, vitamina PP, E, B1, B2, carotenVisinul este o specie decorativa dar si buna melifera.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Visinul Meteor are fructul de marime mijlocie (5,4 g) de forma pronuntat alungita (corniforma), Pulpa mijlociu tare, usor fibros, gust specific, dulce acrisor, contin o serie de vitamine benefice sanatatii omului, sambure mic.Culoarea pielitei rosie inchisa, destinat pentru industrializare. Productia medie in anul al III-lea de rod a fost de 21, 6 kg/pom. Se recolteaza la mijlocul lunii iulie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Visin
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Rosu inchis
Forma fruct: Corniforma
Greutate medie fruct: 5,4 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !