Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi Visin Crisana

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi Visin Crisana

    25.51
  • 25,51 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi Visin Crisana

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi Visin Crisana:

Pomul fructifer visin Crisana are vigoare mare, iar perioada de inflorire este destul de tarzie. Visinul Crisana este autofertil, iar mugurii fructiferi se gasesc pe ramurile lunigi si mijlocii. Forma coroanei la visinul Crisana este rotunda, avand la maturitate inalimea de 3-4 m.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi Visin Crisana:

Visinul Crisana se planteaza pe soluri fertile expuse la soare.Intrarea pe rod a puietilor de visin Crisana este conditionata de portaltoiul utilizat. In general pomul de visin produce fructe in 2-3 ani de la plantare. Perioada de inflorire:aprilie. Perioada de recoltarea a viniselor Crisana este de sfarsitul lunii iunie si inceputul lunii iulie.  

Fructele de visin Crisana se pot consuma in stare proaspata sau pentru prelucrarea industializata. Trebuie sa avem grija la sucul visinei deoarece pateaza slab, fiind de culoare roz-rosiatic.

Fructele de visin se folosesc in special pentru industrializare dar si pentru consum in stare proaspata, avand un continut complex echilibrat, bogat in elemente nutritive, saruri minerale, si vitamine cum ar fi: substanta uscata 13,9-23,2%, zaharuri 5-19%, acizi organici 0,9-4,9 mg%, K, P, Mg, Ca, vitamina PP, E, B1, B2, caroten.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul de visina Crisana este mare (5 - 6 g) , obtuz cordiform, de o culoare rosu viu. Pielita visinei este elastica, subtire si lucioasa, avand culoarea rosu-purpuriu. Pulpa este de culoare rosie, consistenta, usor acidulata, neaderenta la sambure.  

Inaltimea la maturitate: 3-4 metri

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Visin
Culoare fruct: Rosu
Forma fruct: Obtuz cordiform
Greutate medie fruct: 7 gr
Perioada recoltare: Iulie, Iunie
Tip sol: Soluri fertile
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Tip portaltoi: Mahaleb
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !