Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd
Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd -25%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd

  • COD #447
  • Producator: Plant
    17.66
  • 23,54 lei
  • 17,66 lei
  • -25%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd:

Visinul Abundent de Erd are o vigoare mijlocie spre mare,coroana piramidala,cu fructificare predominanta pe ramuri scutre si mijlocii. Soiul este foarte productiv,semiprecoce,rezistent la ger,mediu rezistent la seceta,soi autosteril  ( necesita polenizator ).

Fructele de visin se folosesc in special pentru industrializare dar si pentru consum in stare proaspata, avand un continut complex echilibrat, bogat in elemente nutritive, saruri minerale, si vitamine cum ar fi: substanta uscata 13,9-23,2%, zaharuri 5-19%, acizi organici 0,9-4,9 mg%, K, P, Mg, Ca, vitamina PP, E, B1, B2, caroten

Visinul este o specie decorativa dar si buna melifera.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd:

La visin, se va evita formarea sarpantelor cu unghi de prindere mic, care determina o sudura defectuoasa, se pot dezbina si poate fi provocata aparitia de gome.Dat fiind faptul ca la pomii tineri ramurile anuale lungi au muguri de rod, taierile de fructificare incep inainte de a se incheia formarea coroanei. Daca ramurile anuale nu depasesc lungimea de 80 cm, ele nu se scurteaza deoarece in treimea superioara pot fi muguri de rod. Ele se vor scurta, daca este necesar, pentru a norma productia de fructe.

La pomii Visin abundent de Erd tineri cu ramificare puternica anual se vor elimina ramurile cu pozitie necorespunzatoare, bolnave, degarnisite, pentru luminarea interiorului coroanei.La pomii cu ramificare slaba se va efectua numai scurtarea de 1/3 a lastarilor lungi.Indiferent de capacitatea de ramificare a soiului, in partea superioara a coroanei, se suprima ramurile viguroase, iar in partea inferioara, numai cele slabe.

La soiurile de visin care rodesc pe ramura pleata se aplica taieri de fructificare din primii ani dupa intrarea pe rod, pentru a evita degarnisirea. Ramurile plete se scurteaza deasupra unui mugure vegetativ, sau a unei rmificatii aparute la baza.Se recomanda ca o treime din ramurile anuale care au lungimea sub 25 cm sa fie in fiecare an scurtate deasupra unui mugure vegetativ situat spre baza lor. La noi se recomanda ca pomii de visin sa fie condusi spre piramida mixta, piramida reetajata sau vasul ameliorat.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructe de marime medie 4.4 gr,forma sferica,turtita la ambele capete de culoare rosu-visiniu, gust placut.

Perioada de recoltare : a doua jumatatee a lunii iunie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Visin
Culoare fruct: Rosu
Forma fruct: Sferica
Perioada recoltare: Iunie
Tip sol: Orice fel de sol
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi fructiferi Mar Columnar, Polca, verde

41,86 lei31,39 lei

-25%
Pomi fructiferi, Cires Stella

25,51 lei19,13 lei

-25%
Pomi fructiferi Mar, diverse soiuri Radacina nuda

21,80 lei16,35 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Piersic Redhaven

19,62 lei14,71 lei

-25%