Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi fructiferi, Prun Silvia
Pomi fructiferi, Prun Silvia

Compatibil cu acest produs:

Pomi fructiferi, Prun Silvia

  • COD #1026
  • Producator: Plant
    19.62
  • 19,62 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi fructiferi, Prun Silvia

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi: Prun Franc

Prunul franc– se obtine din samburii unor soiuri locale sau straine. Acesti portaltoi au o buna compatibilitate cu toate soiurile, imprima o vigoare de crestere mai redusa, pomii sunt mai precoce si mai productivi. Au o înradacinare buna , valorifica mai bine solurile subtiri, umede si cu exces de umiditate.

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit.

Prunul Silvia este un soi autohton, obtinut din hibridarea artificiala intre Renclod Althan x Early Rivers, omologat in anul 1978.

Prunul Silvia este un pom de vigoare mijlocie, cu crestere piramidala, rara cu ramuri de schelet garnisite cu formatiuni fructifere scurte (buchete de mai). Infloreste timpuriu si este partial autofertil, bun polenizator pentru alte soiuri. Pomii intra pe rod in anul al patrulea sau al cincilea, functie de elementele de rod pe care fructifica,  rodesc predominant pe buchete de mai . Prunul Silvia infloreste timpuriu si este partial autofertil, 

Mod de utilizare Pomi fructiferi, Prun Silvia:

Prunul Silvia este un soi rezistent la boli si daunatori, nu necesita efectuarea mai multor tipuri de tratamente Polenizatori: Anna Spath, Stanley, Renclod Althan, Rivers timpuriu, bun polenizator pentru alte soiuri

Prunele reprezinta fructele cu valoarea nutritiva cea mai ridicata, in comparatie cu celelalte fructe. Continutul fructelor in zaharuri este cuprins intre 16-20% (acidul malic si in cantitati mici acizii citric si benzoic) prunele avand proprietati diuretice, laxative, depurative, stimulent nervos si descongestionant hepatic.Prunele proaspete contin toate microelementele necesare omului pentru desfasurarea vietii normale si anume: potasiu 170 mg%, Ca 12 mg%, Mg 10 mg%, P 18 mg%, Na 1mg%, Fe 0,5 mg%, Cl 1,5 mg%.Dintre vitaminele cele mai reprezentative sunt: vitamina C sub 4,0mg%, caroten 0,9 mg%, B 10,83 mg%, B1 0,03 mg%, PP 1,0 mg% si altele.Din lemnul de prun se construiesc in Romania cele mai valoroase fluiere si cavale din lume.Rezulta deci ca prunele ca produse naturale sunt alimente echilibrate din punt de vedere al vitaminelor, al elementelor minerale, glucidelor, si a altor substante nutritive sau reglatoare ale metabolismului uman.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul Prunului Silvia este mare de 55g, de forma elipsoidala, tip Renclod Althan, cu pielita de culoare vanata violacee, acoperita cu pruina albastruie, abundenta. Pulpa este alb- galbuie, suculenta, cu gust placut, neaderenta la sambure.

Perioada de maturare: la mijlocul lunii august, aproape de aceeasi perioada cu soiul Centenar.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Prun
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Vânăt - violacee, acoperit cu pruina abundenta
Forma fruct: Elipsoidala
Greutate medie fruct: 50 g
Perioada recoltare: August
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !