Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi fructiferi, Prun Renclod Althan
Pomi fructiferi, Prun Renclod Althan -35%

Compatibil cu acest produs:

Pomi fructiferi, Prun Renclod Althan

Cel Mai Vandut

  • COD #1025
  • Producator: Plant
    12.75
  • 19,62 lei
  • 12,75 lei
  • -35%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc depozit / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi fructiferi, Prun Renclod Althan

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi: Prun Franc

Prunul franc– se obtine din samburii unor soiuri locale sau straine. Acesti portaltoi au o buna compatibilitate cu toate soiurile, imprima o vigoare de crestere mai redusa, pomii sunt mai precoce si mai productivi. Au o înradacinare buna , valorifica mai bine solurile subtiri, umede si cu exces de umiditate.

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit.

Prun Renglo Althan, este un soi din Cehoslovacia, este destul de viguros, coroana mare, rara si rodeste pe buchete de mai si ramuri mijlocii.

Pomii intra pe rod in anul al patrulea sau al cincilea, in functie de elementele de rod pe care fructifica rodesc predominant pe buchete de mai.goare mijlocie-mare; coroana mare.

Mod de utilizare Pomi fructiferi, Prun Renglo Althan:

Prunul Renglo Althan este un soi de prun ce se preteaza la majoritatea tipurilor de sol Pom polenizator - este rezistent la boli si daunatori, nu necesita efectuarea unui numar mare de tratamente Pom Prun Stanley, in schimb este un bun polenizator pentru alte soiuri de prun. Perioada de plantare: februarie - aprilie si octombrie - decembrie.

Prunele reprezinta fructele cu valoarea nutritiva cea mai ridicata, in comparatie cu celelalte fructe. Continutul fructelor in zaharuri este cuprins intre 16-20% (acidul malic si in cantitati mici acizii citric si benzoic) prunele avand proprietati diuretice, laxative, depurative, stimulent nervos si descongestionant hepatic.
Prunele proaspete contin toate microelementele necesare omului pentru desfasurarea vietii normale si anume: potasiu 170 mg%, Ca 12 mg%, Mg 10 mg%, P 18 mg%, Na 1mg%, Fe 0,5 mg%, Cl 1,5 mg%.Dintre vitaminele cele mai reprezentative sunt: vitamina C sub 4,0mg%, caroten 0,9 mg%, B 10,83 mg%, B1 0,03 mg%, PP 1,0 mg% si altele.Din lemnul de prun se construiesc in Romania cele mai valoroase fluiere si cavale din lume.Rezulta deci ca prunele ca produse naturale sunt alimente echilibrate din punt de vedere al vitaminelor, al elementelor minerale, glucidelor, si a altor substante nutritive sau reglatoare ale metabolismului uman.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructele Prunului  Renglo Althan sut mari sau foarte mari (40-50 g), sferice, putin turtite la capete.Culoarea este roz - violacee pe majoritatea suprafetei si verde - galbuie in zona umbrita.Pulpa este galben-aurie, suculenta, pronuntat dulce, neaderenta la sambure.

Perioada de recoltare: la sfarsit de august - inceput de septembrie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Prun
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Roz - violacee, acoperita cu pruina
Greutate medie fruct: 50 g
Perioada recoltare: August
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi fructiferi, Prun Prezident

23,16 lei15,05 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Piersic Redhaven

19,62 lei12,75 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath

23,16 lei15,05 lei

-35%
Pomi fructiferi, Mar Golden Delicios

19,88 lei12,92 lei

-35%