Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Prun Cacanska Leepotica -35%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Prun Cacanska Leepotica

  • COD #1024
  • Producator: Plant
    15.81
  • 24,33 lei
  • 15,81 lei
  • -35%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc depozit / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Prun Cacanska Leepotica

Dac nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi: Prun Franc

Prunul franc– se obtine din samburii unor soiuri locale sau straine. Acesti portaltoi au o buna compatibilitate cu toate soiurile, imprima o vigoare de crestere mai redusa, pomii sunt mai precoce si mai productivi. Au o înradacinare buna , valorifica mai bine solurile subtiri, umede si cu exces de umiditate.

Prunul  Cacanska Leepotica se livreaza la o inaltime minima de 1,5 m

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit.

Prunul  Cacanska Leepotica este un pom fructifer de vigoare mijlocie cu coroana aplatizată,rară. Intră timpuriu pe rod și are productivitate bună,sensibil la îngheț.

Pomii intra pe rod in anul al patrulea sau al cincilea, functie de elementele de rod pe care fructifica, rodesc predominant pe buchete de mai.Prunul  Cacanska Leepotica este un soi parțial autofertil. 

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Prun Cacanska Leepotica:

Prunul  Cacanska Leepotica este un soi ce se preteaza in majoritatea tipurilor de sol, îndrăgit datorită rodului timpuriu şi a fructului aspectuos. Pom polenizator - Pom Prun Bluefree

Prunele reprezinta fructele cu valoarea nutritiva cea mai ridicata, in comparatie cu celelalte fructe. Continutul fructelor in zaharuri este cuprins intre 16-20% (acidul malic si in cantitati mici acizii citric si benzoic) prunele avand proprietati diuretice, laxative, depurative, stimulent nervos si descongestionant hepatic.

Prunele Cacanska Leepotica proaspete contin toate microelementele necesare omului pentru desfasurarea vietii normale si anume: potasiu 170 mg%, Ca 12 mg%, Mg 10 mg%, P 18 mg%, Na 1mg%, Fe 0,5 mg%, Cl 1,5 mg%.Dintre vitaminele cele mai reprezentative sunt: vitamina C sub 4,0mg%, caroten 0,9 mg%, B 10,83 mg%, B1 0,03 mg%, PP 1,0 mg% si altele.Din lemnul de prun se construiesc in Romania cele mai valoroase fluiere si cavale din lume.Rezulta deci ca prunele ca produse naturale sunt alimente echilibrate din punt de vedere al vitaminelor, al elementelor minerale, glucidelor, si a altor substante nutritive sau reglatoare ale metabolismului uman

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Prunul  Cacanska Leepotica are fructe mari, 30 - 45 g, formă ovoidală cilindrică, ușor asimetrică. Coaja este de culoare albastru închis, custrat gros de pruină, puternic cerată; pulpa verde-gălbuie, deconsistență bună, dulce-acrișoară, neaderentă la sâmbure.

Se coace la mijlocul lunii iulie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Prun
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Albastru unchis brumat
Forma fruct: Ovoidala cilindrica
Greutate medie fruct: 45 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi fructiferi, Prun Vanat Romanesc

23,16 lei15,05 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria ( NJA )

24,33 lei15,81 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Visin Abundent de Erd

23,54 lei15,30 lei

-35%
Pom fructifer, Mosmon Uriase de Olanda, 1,2 - 1,5m

35,70 lei23,21 lei

-35%