Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath
  • Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath
  • Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath
Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath

  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi: Prun Franc

Prunul franc– se obtine din samburii unor soiuri locale sau straine. Acesti portaltoi au o buna compatibilitate cu toate soiurile, imprima o vigoare de crestere mai redusa, pomii sunt mai precoce si mai productivi. Au o înradacinare buna , valorifica mai bine solurile subtiri, umede si cu exces de umiditate.

Prunul Anna Spath  se livreaza la o inaltime minima de 1,5 m

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit.

Prunul Anna Spath este un pom este un soi german, obtinut prin selectie si introdus in cultura in anul 1874 ,mult cultivat la noi in tara. Este un pom de vigoare mijlocie.

Pomii intra pe rod in anul al patrulea sau al cincilea, functie de elementele de rod pe care fructifica rodeste in principal pe buchete de mai. Este un soi autofertil, infloreste tarziu .

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Prun Anna Spath:

Prunul Anna Spath se preteaza la majoritatea tipurilor de sol. Este un soi rezistent la boli si daunatori, nu necesita efectuarea unui numar mare de tratamente.Este un soi foarte productiv, aducand beneficii economice. Pom polenizator - Pom Prun Stanley, Pom Prun Agen, Pom Prun Renclod Althan. Se altoieşte pe mirobolan sau pe noii portaltoi de corcoduş Mirobolan C5 şi Mirobolan dwarf

Prunele reprezinta fructele cu valoarea nutritiva cea mai ridicata, in comparatie cu celelalte fructe. Continutul fructelor in zaharuri este cuprins intre 16-20% (acidul malic si in cantitati mici acizii citric si benzoic) prunele avand proprietati diuretice, laxative, depurative, stimulent nervos si descongestionant hepatic.

Prunele Anna Spath proaspete contin toate microelementele necesare omului pentru desfasurarea vietii normale si anume: potasiu 170 mg%, Ca 12 mg%, Mg 10 mg%, P 18 mg%, Na 1mg%, Fe 0,5 mg%, Cl 1,5 mg%.Dintre vitaminele cele mai reprezentative sunt: vitamina C sub 4,0mg%, caroten 0,9 mg%, B 10,83 mg%, B1 0,03 mg%, PP 1,0 mg% si altele.Din lemnul de prun se construiesc in Romania cele mai valoroase fluiere si cavale din lume.Rezulta deci ca prunele ca produse naturale sunt alimente echilibrate din punt de vedere al vitaminelor, al elementelor minerale, glucidelor, si a altor substante nutritive sau reglatoare ale metabolismului uman.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructele sunt mari sau foarte mari (35-45g), invers ovoide, asimetrice, turtite la ambele capete.

Pielita este groasa, verde-galbuie pe partea umbrita si rosie-vinetie pe cea insorita, cu pruina groasa, albastra si cu puncte de rugina dese.

Pulpa verde-galbuie, carnoasa, potrivit de dulce, slab aromata, neaderenta la sambure, este buna pentru masa si industrializare.

Maturitatea de recoltare: sfarsitul lunii septembrie si inceputul lunii octombrie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Prun
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Verde-galbuie
Forma fruct: Invers ovoida
Greutate medie fruct: 45 g
Perioada recoltare: Septembrie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !