Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Piersic Champion -25%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Piersic Champion

    18.17
  • 24,23 lei
  • 18,17 lei
  • -25%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Piersic Champion

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Piersic Champion:

Pomul fructifer de piersic Champion are o vigoare mare. Datorita predispunerii la indesire trebuie sa facem taierile coroanei corect. Inaltimea piersicului Champion la maturitate este de 3-4 m. Piersicul Champion produce destul de tarziu fructe, dar sistematic si mult.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Piersic Champion:

Puietii de piersic Champion se planteaza atat toamna cat si primavara. Toamna se planteaza din octombrie pana in decembrie, pana in momentul inghetarii pamantului, iar primavara din martie pana in aprilie. Distanta minima la care ar fi bine sa fie plantati piersicii este de 3 m. Puietii altoiti de piersic Champion trebuie plantati intr-un sol fertil si sa fie expusi la soare. 

Fructele de piersic Champion se recomanda pentru consum in stare proaspata, dar si pentru industrializare Fructul este mare, ideal pentru dulceata si compot, acesta contine o serie de vitamine si minerale benefice santatii omului Se preteaza la majoritatea tipurilor de sol. Este un soi rezistent la boli si daunatori, nu necesita efectuarea unui numar mare de tratamente

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul piersicului Champion este mare (130-140 gr), avand forma sferica. Pielita este pubescenta, de culoare verde deschis sau alb-galbuie in stare coapta, cu o coloratie de rosu fad. Pulpa este dulce, suculenta, alb verzuie, langa sambure prezinta niste infiltratii rosii. 

Samburele de piersici este neaderent la pulpa si prezinta unele striatii. Fructele sunt suculente cu gust excelent, consumate foarte des in stare proaspata dar si pentru industrializare sunt destul de utilizate. Epoca de recoltare a piersicilor este de la mijlocul lunii august pana la sfarsitul acesteia.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Piersic
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Alb - galbuie, cu infiltratii rosiatice
Forma fruct: Sferica
Greutate medie fruct: 140 g
Perioada recoltare: August
Tip sol: Sol usor, bine drenat
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pom fructifer Mar Columnar, Renete de Canada, galben

41,86 lei31,39 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Nectarin Fantasia

23,16 lei17,37 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Par Williams Rosu

23,11 lei17,33 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Par Untoasa Hardy

47,09 lei14,13 lei

-70%