Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal
  • Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal
  • Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal
  • Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal
  • Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal
Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal

    17.66
  • 17,66 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal:

Soi de origine americana, obtinut la Fortul Valley, in statul Georgia din SUA. Pomul – este de vigoare mijlocie si reuseste bine altoit pe piersic franc. Este rustic, rezistent la ger, seceta si boli.

Piersicul fructifica pe ramuri mixte cu lungime de 40-60 cm, ramuri care sunt purtatoare de multi muguri de rod asezati in grupuri, de obicei cate trei, din care unul vegetativ, ceea ce implică rarirea fructelor dupa caderea fiziologică din iunie.

Piersicul Cardinal formeaza un sistem radicular bogat ramificat, cu radacinile de schelet groase, orientate majoritatea relativ paralel cu suprafaţa solului si cateva din ele patruzand pe vertical, la adancimi mari. 

Extinderea laterala a radacinilor depaseste de 1.7 - 2 ori proiectia coroanei, iar pe verticala majoritatea sunt raspandite intre 20 şi 80 cm. Indiferent de densitatea de plantare, radacinile piersicilor vecini nu se intrepatrund.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal:

Piersicul reuşeşte pe solurile mijlocii, lutoase, luto-nisipoase sau chiar pe nisipurile consolidate, soluri care trebui să fie adanci, fertile şi permeabile. Toletează un pH cuprins intre 5.7 şi 7.5.

Piersicul Cardinal este o specie puţin adaptată la condiţiile climatice, suferă iarna de pe urma gerului, dar poate asigura productii constante si mari vreme de 10-15 ani. Este foarte precoce, intra pe rod din anul 2-3 de la plantare, are o fertilitate mare, diferentiază foarte bine.

Partea aeriana a piersicului creste rapid in primii ani de viata si emit 1-3 serii de anticipati care indesesc mai mult coroana, si ajungand la maturitate, la inaltimea de 4-6 m. Intrarea pe rod a piersicului este precoce, pomul diferentiaza muguri floriferi inca din pepiniera si fructifica destul de bine din anul 2-3 de la plantare.

Amplasarea piersicilor se face numai pe expozitii sudice sau sud vestice, se va corela distanta de plantare cu vigoarea pomilor, iar taierea va fi făcută obligatoriu în fiecare an. Lipsa luminii va duce la fructe mici, de calitate inferioara

Prin sortimentul foarte variat, se pot produce si consuma fructe proaspete o perioadă lunga de timp, de la sfarsitul lunii iunie la sfarsitul lunii octombrie. Fructele sunt apreciate in stare proaspata sau prelucrate, sub forma de compot, dulceata, gem, sucuri, nectaruri.In medicina naturistă piersicile sunt recomandate in alimentatia bolnavilor de ficat, rinichi, obezitate, ateroscleroza.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici: 

Inflorirea piersicului este spectaculoasa deoarece prezinta flori de tip rozaceu .In functie de temperatura inflorirea la piersic durează 10- 14 zile, la temperaturi mai mici poate dura chiar mai mult.

Piersicul fructifica pe ramuri mixte cu lungime de 40-60 cm, ramuri care sunt purtatoare de multi muguri de rod asezati in grupuri, de obicei cate trei, din care unul vegetativ, ceea ce implică rarirea fructelor dupa caderea fiziologică din iunie.

Fructele – mijlocii, frumos colorate, aspectuoase, sunt de calitate foarte buna, caracterizate printr-un continut in zahar de 9,4% si in aciditate de 0,56%. 

Maturitatea – incepand din decada a doua a lunii iulie .

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Piersic
Culoare fruct: galben-orange
Forma fruct: Rotund
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Nisipos
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna, Tomna tarziu
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !