Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Par Williams Rosu
Pomi Fructiferi, Par Williams Rosu

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Par Williams Rosu

  • COD #1097
  • Producator: Plant
    23.11
  • 23,11 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Par Williams Rosu

Daca nu se prind ii schimbam gratuitParul Viliams Rosu este un pom viguros, produce timpuriu. Este un soi rezistent la inghet, boli si daunatori

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Par Wiliams Rosu:

Pom polenizator - Pom Par Clapp, Pom Par Bosc kobak, Pom Par Hardenpont. 

Parul Wiliams Rosu  se planteaza primavara si toamna in sol fertil rezistent la seceta.

Groapa de plantare sa fie potrivita pentru radacini, aprox. 60x60 cm.Radacinile trebuie scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza.Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului, puieĊ£ii de par Clapp Rosu  proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit.Parul prefera sol fertil, este rezistent la seceta, distanta minima de plantare: 2,5-3 m.

Parul  este o pretioasa specie fructifera, intrucat fructele lui intrunesc calitati gustative si nutritive mult apreciate de consumatori. La pere, partea principala a fructului o constituie pulpa, care reprezinta 97%, in timp ce pielita ajunge la 2,5% iar semintele numai 0,5% din fruct. Aportul caloric pe care-l aduce consumarea perelor, prezinta o importanta foarte mare, deoarece 100 g fructe contin 10-20 g hidrati de carbon, care dau organismului intre 40-80 de calorii. Un  aspect important la pere, il constituie bogatia lor in elemente bazice, analizele efectuate demonstrand ca la 100 g fruct proaspat continutul in elemente minerale masurat in echivalenti miligram este de 4,42 de potasiu, 0,43 de sodiu, 0,45 de calciu, 0,73 de magneziu si 0,07 de fier.Perele contin de asemenea, o anumita cantitate de celuloza care constituie un factor stimulent pentru regularizarea activitatii peristaltice intestinale. Aceste considerente fac din pere alimente dietetice, cu valoare deosebita in conditiile actuale.

Perele Wiliams Rosii sunt recomandate pentru consum proaspat cat si pentru prepararea de gemuri, prajituri.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructele Parului Wiliams Rosu sunt mari (180-220) g, iar pulpa este galbena-zemoasa si foarte aromata,cu nuante de roz in jurul inimi .

Perioada recoltare este a II-a - a III-a decada a lunii August.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Par
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Rosiatica
Greutate medie fruct: 220 g
Perioada recoltare: August
Tip sol: Fertil, rezistent la seceta
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !