Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Par Curie

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Par Curie

  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale Pomi Fructiferi, Par Curie

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Par Curie:

Parul Curie  este un soi originar din Franta .Pomul viguros, cu buna capacitate de ramificare, compatibil cu gutuiul, foarte productiv, dar inconstant; sensibil la rapan si ger; soi triploid, fructifica in general partenocarpic. Ca si la alte specii fructifere, compozitia chimica a fructelor depinde de conditiile climatice ale locului de crestere, sol, soi si conditii agrotehnice.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Par Curie:

Parul Curie se planteaza primavara si toamna pe orice fel de sol. Perele se pot consuma atat proaspete cat si in compoturi.

Parul este o pretioasa specie fructifera, intrucat fructele lui intrunesc calitati gustative si nutritive mult apreciate de consumatori. La pere, partea principala a fructului o constituie pulpa, care reprezinta 97%, in timp ce pielita ajunge la 2,5% iar semintele numai 0,5% din fruct. Aportul caloric pe care-l aduce consumarea perelor, prezinta o importanta foarte mare, deoarece 100 g fructe contin 10-20 g hidrati de carbon, care dau organismului intre 40-80 de calorii. Un alt aspect important la pere, il constituie bogatia lor in elemente bazice, analizele efectuate demonstrand ca la 100 g fruct proaspat continutul in elemente minerale masurat in echivalenti miligram este de 4,42 de potasiu, 0,43 de sodiu, 0,45 de calciu, 0,73 de magneziu si 0,07 de fier. 

Perele contin de asemenea, o anumita cantitate de celuloza care constituie un factor stimulent pentru regularizarea activitatii peristaltice intestinale. Aceste considerente fac din pere alimente dietetice, cu valoare deosebita in conditiile actuale. Se recolteaza la inceputul luni Septembrie si inceputul lui Octombrie. Fructele se pot pastra 100-150 zile.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici :

Fructul este mijlociu de 150 g, ovoid, de culoare galbena – verzuie cu putin rosu pe partea insorita. Pulpa este alba – crem, fara sclereide  slab parfumata si potrivit de dulce cu sclereide fine si gust usor astrigent, placut, la maturitatea de consum, iar continutul in zahar este in medie de 11 g %. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Par
Culoare fruct: Galben - verzui
Forma fruct: Piriform, Alungit, Asimetric
Greutate medie fruct: 150 g
Perioada recoltare: Octombrie
Tip sol: Orice fel de sol
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !