Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Par Conferance

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Par Conferance

    23.54
  • 23,54 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Par Conferance

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi Par Conferance:

Parul Conferance este un soi de toamna, de vigoare medie, cu rezistenta bună la boli şi daunatori, foarte productiv şi cu intrare precoce pe rod (anul IV de la plantare). Comportamentul de rodire este de tip „spur”, ceea ce inseamna ca poate fi plantat si in locuri mai stramte.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi Par Conferance:

Parul Conferance se planteaza primavara si toamna pe orice fel de sol.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, compoturi, gemuri, dulceturi. 

Par conference este o pretioasa specie fructifera, intrucat fructele lui intrunesc calitati gustative si nutritive mult apreciate de consumatori. La pere, partea principala a fructului o constituie pulpa, care reprezinta 97%, in timp ce pielita ajunge la 2,5% iar semintele numai 0,5% din fruct. 

Aportul caloric pe care-l aduce consumarea perelor conference prezinta o importanta foarte mare, deoarece 100 g fructe contin 10-20 g hidrati de carbon, care dau organismului intre 40-80 de calorii. 

Un  aspect important la pere, il constituie bogatia lor in elemente bazice, analizele efectuate demonstrand ca la 100 g fruct proaspat continutul in elemente minerale masurat in echivalenti miligram este de 4,42 de potasiu, 0,43 de sodiu, 0,45 de calciu, 0,73 de magneziu si 0,07 de fier. 

Perele contin de asemenea, o anumita cantitate de celuloza care constituie un factor stimulent pentru regularizarea activitatii peristaltice intestinale. Aceste considerente fac din pere alimente dietetice, cu valoare deosebita in conditiile actuale.Se recolteaza la inceputul luni Septembrie si inceputul lui Octombrie. Fructele se pot pastra 3 luni. 

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator. 

Caracteristici pomi fructiferi, par conferance :

Fructul este mijlociu spre mare( 120-220 gr ) de culoare galben-verzui si dungi rosi-aprins contopite pe partea insorita. Pulpa este fondanta,aromata, cu o nuanta astringenta usoara, foarte placuta.  

Ca si la alte specii fructifere, compozitia chimica a fructelor depinde de conditiile climatice ale locului de crestere, sol, soi si conditii agrotehnice. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Par
Culoare fruct: Rosu aprins, Galben - verzui
Greutate medie fruct: 190 g, 160 g
Perioada recoltare: Septembrie, Octombrie
Tip sol: Orice fel de sol
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !