Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Par Abate Fetel

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Par Abate Fetel

    24.85
  • 24,85 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Par Abate Fetel

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Par Abate Fetel:

Parul Abate Fetel are vigoare medie spre mare. Coroana este mica si deasa. Acest soi de par este rezistent la boli si daunatori, productivitate ridicata a pomului.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Par Abate Fetel:

Parul Abate Fete se planteaza primavara si toamna. Fructele lui intrunesc calitati gustative si nutritive mult apreciate de consumatori. La pere, partea principala a fructului o constituie pulpa, care reprezinta 97%, in timp ce pielita ajunge la 2,5% iar semintele numai 0,5% din fruct. Ca si la alte specii fructifere, compozitia chimica a fructelor depinde de conditiile climatice ale locului de crestere, sol, soi si conditii agrotehnice.

Aportul caloric pe care-l aduce consumarea perelor, prezinta o importanta foarte mare, deoarece 100 g fructe contin 10-20 g hidrati de carbon, care dau organismului intre 40-80 de calorii. Un alt aspect important la pere, il constituie bogatia lor in elemente bazice, analizele efectuate demonstrand ca la 100 g fruct proaspat continutul in elemente minerale masurat in echivalenti miligram este de 4,42 de potasiu, 0,43 de sodiu, 0,45 de calciu, 0,73 de magneziu si 0,07 de fier.

Perele Abate Fetel contin de asemenea, o anumita cantitate de celuloza care constituie un factor stimulent pentru regularizarea activitatii peristaltice intestinale. Aceste considerente fac din pere alimente dietetice, cu valoare deosebita in conditiile actuale. Se recolteaza in prima decada a lunii septembrie.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Parul Abate Fetel  este un soi  cu fructe de marime mare, alungite; pieliţa este de culoare galbenă-verzuie, pulpa este albă, textura fină, gust bun;

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Par
Culoare fruct: Galben - verzui
Forma fruct: Alungita
Perioada recoltare: Septembrie
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !