Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Cires Vega

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cires Vega

  • Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
    Va multumim.

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cires Vega

Daca nu se prind ii schimbam gratuit

Ciresul Vega are vigoare mijlocie, forma coroanei globuloasă.Inflorirea de primăvară a Cireșului Vega este o adevărată atracție

Ciresul Vega este un soi românesc , productiv  (32t/ha), cu continut ridicat în substanta uscata si zahar, sâmbure neaderent, maturare uniforma pe pom. Rezistenta la ger buna si de asemenea la viroze. Soi autosteril.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cires Vega:

Ciresul Vega se preteaza la majoritatea tipurilor de sol, este un soi rezistent la boli si daunatori

Pom polenizator - Pom Cires Van, Pom Cires Hedelfinger, Pom Cires Germersdorf

 Pentru plantare groapa trebuie sa fie potrivita radacinilor aprox 60x60 cm, acestea trebuiesc scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza. Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului, puieţii de cires Vega, proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit.Ciresul Vega prefer un sol fertil, este rezistent la seceta, distanta de plantare minima: 2,5-3 m.

Fructele de cires contin: substanta uscata 10,8-24,7%, zahar total 7,7-16,8%, aciditate totala 0,49-1,3%, substante tanoide 0,6-1,3%, substante pectice 0,06-0,36%, vitamina V 6,51%, A 0,5 mg%, B1, E, Ca, K, P, Fe. Perioada de recoltare : in prima sau a doua decada a luni mai .Ciresele sunt primele fructe proaspete ale anului, iar prin continutul ridicat in vitamine, saruri minerale, zaharuri, fac obiectul unuia dintre cele mai eficiente activitati comerciale.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, siropuri, compoturi, gemuri, dulceturi.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul Ciresului Vega este mare(7-8 g) de forma invers ovoida, culoare rosie violacee acoperita cu un strat gros de pruina cenusie. Pielita este de culoare galbena cu rosu pe partea insorita.Pulpa fructului este de culoare alb-verzuie cu o textura ferma, o savoare buna, are un gust foarte placut. 

Se recolteaza la sfarsitul lunii iulie–inceputul lunii august. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cires
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Rosu violaceu
Forma fruct: Invers ovoida
Greutate medie fruct: 8 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !