Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi Cires, Timpuriu de Mai -25%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi Cires, Timpuriu de Mai

  • COD #453
  • Producator: Plant
    17.37
  • 23,16 lei
  • 17,37 lei
  • -25%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc depozit / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi Cires, Timpuriu de Mai

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi - Mahaleb

Pomii altoiti pe mahaleb sunt mai rezistenti la ger si seceta decat cei altoiti pe ciresul pasaresc , in schimb sunt foarte sensibili la excesul de umezeala din sol.Puietii sunt uniformi si vigurosi si nu prezinta sensibilitate fata de boli si daunatori

Se livreaza la  o inaltime minima de 1,5 m

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit

Ciresul Timpuriu de Mai este un pom de vigoare medie - mare, cu coroana larga piramidala, bine garnisita cu ramuri de rod. Pornind de la portretul natural al pomilor,inclusiv manifestarea pregnanta a fenomenului de etajare a ramurilor, se considera mai adecvat pentru cires piramida etajata rarita. 

Mod de utilizare Pomi Fructiferi. Cires Timpuriu de Mai:

Ciresul Timpuriu de Mai se planteaza primavara si toamna pe orice fel de sol. Fructele de cires contin: substanta uscata 10,8-24,7%, zahar total 7,7-16,8%, aciditate totala 0,49-1,3%, substante tanoide 0,6-1,3%, substante pectice 0,06-0,36%, vitamina V 6,51%, A 0,5 mg%, B1, E, Ca, K, P, Fe. Perioada de recoltare : in prima sau a doua decada a luni mai .

Ciresele sunt primele fructe proaspete ale anului, iar prin continutul ridicat in vitamine, saruri minerale, zaharuri, fac obiectul unuia dintre cele mai eficiente activitati comerciale.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, siropuri, compoturi, gemuri, dulceturi.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Pomii intra pe rod la 4-5 ani de la plantare si nu au periodicitate de rodire. Ciresul infloreste pe buchete de mai, ramuri plete mijlocii si lungi.

Fructele sunt medii, cordiforme aplatizate de culoare rosiu, pulpa este semipietroasa, gust dulce usor acidulat, neaderenta la sambure. Perioada de maturare 20 - 30 mai 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cires
Culoare fruct: Rosu - sangeriu
Perioada recoltare: Mai
Tip sol: Orice fel de sol
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi fructiferi, Prun Vanat Romanesc

23,16 lei17,37 lei

-25%
Pomi Fructifer, Cais Dacia

23,16 lei17,37 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Mar Florina

24,56 lei18,42 lei

-25%
Pomi fructiferi, Mar Tenroy

18,64 lei13,98 lei

-25%