Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Cires Timpuriu de Bistrita
Pomi Fructiferi, Cires Timpuriu de Bistrita

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cires Timpuriu de Bistrita

  • COD #439
  • Producator: Plant
    21.19
  • 21,19 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cires Timpuriu de Bistrita

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi - Mahaleb

Pomii altoiti pe mahaleb sunt mai rezistenti la ger si seceta decat cei altoiti pe ciresul pasaresc , in schimb sunt foarte sensibili la excesul de umezeala din sol.Puietii sunt uniformi si vigurosi si nu prezinta sensibilitate fata de boli si daunatori

Se livreaza la  o inaltime minima de 1,5 m

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit

Ciresul Timpuriu de Bistrita este un pom de Vigoare mare. Coroana globuloasa spre larg piramidala. Rodeste pe ramuri de rod lungi si buchete de mai. Inflorire timpurie. Soi de vigoare mediu-ridicata ciresul Rosii de Bistrita are o  productivitate constanta; 

Ciresul, spre deosebire de alte specii, in primii ani dupa plantare are o crestere inceata iar ulterior creste viguros.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cires Timpuriu de Bistrita:

Ciresul Timpuriu de Bistrita se planteaza primavara si toamna. Intra pe rod in anul 5 de la plantare si produce abundent, fructificand predominant pe buchete de mai.Infloritul este timpuriu.

Ciresele sunt primele fructe proaspete ale anului, iar prin continutul ridicat in vitamine, saruri minerale, zaharuri, fac obiectul unuia dintre cele mai eficiente activitati comerciale.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, siropuri, compoturi, gemuri, dulceturi.

Pomii intra pe rod la 4-5 ani de la plantare si nu au periodicitate de rodire. Ciresul infloreste pe buchete de mai, ramuri plete mijlocii si lungi.Pornind de la portretul natural al pomilor,inclusiv manifestarea pregnanta a fenomenului de etajare a ramurilor, se considera mai adecvat pentru cires piramida etajata rarita.

Fructele de ciresTimpuriu de Bistrita contin: substanta uscata 10,8-24,7%, zahar total 7,7-16,8%, aciditate totala 0,49-1,3%, substante tanoide 0,6-1,3%, substante pectice 0,06-0,36%, vitamina V 6,51%, A 0,5 mg%, B1, E, Ca, K, P, Fe. Recoltarea are loc in ultima decada a lunii mai si prima decada a lunii iulie.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructe cordiforme, de culoare rosu inchis, lucios; pulpa rosie, dulce, suculenta, consistenta medie; Samburele este de marime mijlocie si neaderent la pulpa. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cires
Culoare fruct: Rosu inchis
Forma fruct: Cordiforme
Greutate medie fruct: 8.5 g
Perioada recoltare: Mai, Iunie
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Tip portaltoi: Mahaleb
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !