Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi fructiferi, Cires Stella

Compatibil cu acest produs:

Pomi fructiferi, Cires Stella

  • COD #1092
  • Producator: Plant
    25.51
  • 25,51 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi fructiferi, Cires Stella

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi fructiferi, Cires Boambe de Cotnari:

Ciresul Stella este un soi originar din Romania. Este un pom de vigoare mijlocie spre mare, cu coroana larg piramidala, cresteri moderate, luminoasa, bine garnisita cu buchete de mai in interior si ramuri mijlocii la periferie. 

Acest soi de cires este rezistent la ger si tolerant la principalele boli. Intra mai tarziu pe rod, dar produce mult si constant. 

Mod de utilizare Pomi fructiferi, Cires Stella:

Ciresul Stella se planteaza primavara si toamna in orice fel de sol. Pom polenizator - Pom Cires Stella, Pom Cires Van, Pom Cires Rubin. Fructele de cires contin: substanta uscata 10,8-24,7%, zahar total 7,7-16,8%, aciditate totala 0,49-1,3%, substante tanoide 0,6-1,3%, substante pectice 0,06-0,36%, vitamina V 6,51%, A 0,5 mg%, B1, E, Ca, K, P, Fe. Perioada de recoltare : in prima sau a doua decada a luni mai .

Ciresele sunt primele fructe proaspete ale anului, iar prin continutul ridicat in vitamine, saruri minerale, zaharuri, fac obiectul unuia dintre cele mai eficiente activitati comerciale.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, siropuri, compoturi, gemuri, dulceturi.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul Ciresului  BStella este mare (6,5-8 g), scurt cordiform, bicolor (galben cu rosu). Pulpa este alb galbuie, pietroasa, dulce, usor acidulata, foarte buna la gust. Se preteaza atat pentru consum in stare proaspata cat si pentru industrializare. Fructele sunt rezistente la transport si pastrare, cu o sensibilitate medie la crapare. 

Maturitatea de recoltare: sfarsitul lunii iunie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cires
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Rosu
Forma fruct: Cordiform
Greutate medie fruct: 8 g
Perioada recoltare: Iunie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Tip portaltoi: Mahaleb
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !