Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Cires Jubileum -35%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cires Jubileum

  • COD #451
  • Producator: Plant
    11.48
  • 17,66 lei
  • 11,48 lei
  • -35%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc depozit / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cires Jubileum

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi - Mahaleb

Pomii altoiti pe mahaleb sunt mai rezistenti la ger si seceta decat cei altoiti pe ciresul pasaresc , in schimb sunt foarte sensibili la excesul de umezeala din sol.Puietii sunt uniformi si vigurosi si nu prezinta sensibilitate fata de boli si daunatori

Se livreaza la  o inaltime minima de 1,5 m

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit

Ciresul Jubileum este soi de cires autofertil, care a capatat o larga raspandire in toate tarile cultivatoare.Pomul este viguros, cu ramuri de schelet solide, bine garnisite, rodeste pe buchete de mai si pe ramuri lungi. Pornind de la portretul natural al pomilor,inclusiv manifestarea pregnanta a fenomenului de etajare a ramurilor, se considera mai adecvat pentru cires piramida etajata rarita. 

Ciresul, spre deosebire de alte specii, in primii ani dupa plantare are o crestere inceata iar ulterior creste viguros. 

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cires Jubileum:

Ciresul Jubileum se planteaza primavara si toamna pe orice fel de sol. Produce peste media celorlalte soiuri, fructele sunt de calitate superioara, iar datorita insusirii de autocompatibilitate si pentru ca este un polenizator universal, este cultivat pe scara larga chiar si in zone cu conditiile climatice precare pentru polenizare. Pomii intra pe rod la 4-5 ani de la plantare si nu au periodicitate de rodire. Ciresul infloreste pe buchete de mai, ramuri plete mijlocii si lungi. 

Fructele de cires contin: substanta uscata 10,8-24,7%, zahar total 7,7-16,8%, aciditate totala 0,49-1,3%, substante tanoide 0,6-1,3%, substante pectice 0,06-0,36%, vitamina V 6,51%, A 0,5 mg%, B1, E, Ca, K, P, Fe. Maturitatea de recoltare este in decada a III-a a lunii iunie.

Ciresele sunt primele fructe proaspete ale anului, iar prin continutul ridicat in vitamine, saruri minerale, zaharuri, fac obiectul unuia dintre cele mai eficiente activitati comerciale.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, siropuri, compoturi, gemuri, dulceturi.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici :

Fructul este mare (6,5 – 7,0 g), cu pulpa de fermitate medie, cu gust dulce, acidulat. Pielita destul de groasa, elastica, rezistenta la crapare. 

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cires
Culoare fruct: Rosu stralucitor
Greutate medie fruct: 7 g
Perioada recoltare: Iulie, Iunie
Tip sol: Orice fel de sol
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi Fructiferi, Nectarin Fantasia

23,16 lei15,05 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Cires Rubin

23,16 lei15,05 lei

-35%
Pom fructifer Mar Columnar, Renete de Canada, galben

41,86 lei27,21 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Gutui Bereczki

23,82 lei15,48 lei

-35%