Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Cires Hedelfingen
  • Pomi Fructiferi, Cires Hedelfingen
Pomi Fructiferi, Cires Hedelfingen

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cires Hedelfingen

    27.25
  • 27,25 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cires Hedelfingen

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPortaltoi - Mahaleb

Pomii altoiti pe mahaleb sunt mai rezistenti la ger si seceta decat cei altoiti pe ciresul pasaresc , in schimb sunt foarte sensibili la excesul de umezeala din sol.Puietii sunt uniformi si vigurosi si nu prezinta sensibilitate fata de boli si daunatori

Se livreaza la  o inaltime minima de 1,5 m

Radacina ambalata in substrat de ciupercarie sau rumegus

Daca se respecta regulile de plantare si nu se prind ii schimbam gratuit

Cires Hedelfingen este um pom de vigoare mare. Coroana este mare, rara, cu ramuri divergente. La varsta inaintata, din cauza ramurilor subtiri, coroana capata forma caracteristica, cu ramuri pendente.

Pornind de la portretul natural al pomilor,inclusiv manifestarea pregnanta a fenomenului de etajare a ramurilor, se considera mai adecvat pentru cires piramida etajata rarita

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cires Hedelfingen: 

Perioada de plantare a Ciresului  Hedelfingen este oct-dec,feb-apr.Inaltimea la maturitate ajunge la 5-7 m.Locul de  plantare este la soare. Groapa de plantare sa fie potrivita pentru radacini, aprox. 60x60 cm. Radacinile trebuie scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza. Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului. PuieĊ£ii de Cires Hedelfingen,  proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit.

In primii 1-3 ani se aplica taieri de formare a coroanei primavara, iar din anul 4 se aplica taieri de intretinere si fructificare, in lunile februarie-martie. Pentru fructificare mai buna se administreaza anual ingrasaminte. Pom polenizator - Pom Cires Van, Pom Cires Katalin, Pom Cires Germersdorf 

Ciresele sunt primele fructe proaspete ale anului, iar prin continutul ridicat in vitamine, saruri minerale, zaharuri, fac obiectul unuia dintre cele mai eficiente activitati comerciale.Fructele sunt destinate atat consumului in stare proaspata cat si prelucrarii industriale sub forma de sucuri, siropuri, compoturi, gemuri, dulceturi.

Fructele de cires contin: substanta uscata 10,8-24,7%, zahar total 7,7-16,8%, aciditate totala 0,49-1,3%, substante tanoide 0,6-1,3%, substante pectice 0,06-0,36%, vitamina V 6,51%, A 0,5 mg%, B1, E, Ca, K, P, Fe.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul de Cires Hedelfingen este de  marime mare (6-7 g). Forma cordiforma usor alungita. Coaja de culoare rosu inchisa, la maturitate rosu negricios. Pulpa este rosie, zemoasa, neaderenta la sambure. La maturitate gustul este aromat, placut, dulce acrisor. In prima faza gustul este acru, fapt pentru care este bine ca recoltarea sa se faca la deplina maturare a fructelor.

Maturitate de consum: sfarsit de iunie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cires
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Rosu inchis
Forma fruct: Cordiforma usor alungita
Greutate medie fruct: 7 g
Perioada recoltare: Iunie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !