Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
Pomi Fructiferi, Cais Uriasa de Cegled -25%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cais Uriasa de Cegled

    16.46
  • 21,95 lei
  • 16,46 lei
  • -25%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cais Uriasa de Cegled

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Cais Uriasa de Cegled:

Caisul Uriasa de Cegled  este un pom de vigoare mijlocie, formeaza coroana aplatizata, divergenta, cu ramuri subtiri, pendente. Are productivitate mare, autofertil si inflorire devreme.Este rezistent la viroze. 

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cais Uriasa de Cegled:

Caisul Uriasa de Cegled se planteaza in perioada februarie- aprilie si octombrie- decembrie.Groapa de plantare sa fie potrivita pentru radacini, aprox. 60x60 cm.Radacinile trebuie scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza. Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului, puieĊ£ii de cais Bergeron,  proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit.

In primii 1-3 ani se aplica taieri de formare a coroanei primavara, iar din anul 4 se aplica taieri de intretinere si fructificare. Pentru fructificare mai buna se administreaza anual ingrasaminte. Este un soi productiv, aducand beneficii economice. Se preteaza la majoritatea tipurilor de sol

Pom polenizator - Pom Cais Maghiar, Pom Cais Bergeron, Pom Cais Purpuriu de Cegled .

Principalele componente ale caiselor sunt: substanta uscata 10,6-21,71%, zahar 6-15,68%, aciditate totala 0,34-2,61%, proteine brute, pectine, substante minerale, K, P, Ca, vitaminele A, C, P, E.Valoarea energetica este de 21-77 calorii/100 g.

Caisele Uriasa de Cegled sunt apreciate de catre consumatori, atat pentru consum in stare proaspata, dar si industrializate sub forma de dulceata, compoturi, gemuri, nectar, fructe congelate, lichioruri, distilate.Caisele au efect benefic asupra digestiei, contribuie la formarea hemoglobinei.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Caisul Uriasa de Cegled are fructul mare, cu pieleta colorata in portocaliu cu pete rosii pe partea expusa soarelui.. Fructele sunt medii spre mari (70-100g), de forma ovoidala. Pielita este de culoare portocalie. Pulpa este portocalie, suculenta, consistenta, neaderenta la sambure. Miezul samburelui este dulce. Fructele sunt ideale pentru duceata si compot, contin o serie de vitamine si minerale benefice sanatatii omului.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cais
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Portocaliu cu pete rosii
Forma fruct: Ovoidala
Greutate medie fruct: 100 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Da
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi Fructiferi, Mar Jonagold

21,58 lei16,18 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Cires Rubin

23,16 lei17,37 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Piersic Cardinal

17,66 lei13,25 lei

-25%
Pomi fructiferi, Mar Golden Delicios

19,89 lei14,92 lei

-25%