Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Cais Pannonia
Pomi Fructiferi, Cais Pannonia

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cais Pannonia

  • COD #972
  • Producator: Plant
    20.60
  • 20,60 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc epuizat / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cais Pannonia

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Cais Pannonia:

Caisul Pannonia este un pom de vigoare mijlocie-mica, are crestere medie, cu coroana aplatizata. Este  autofertil. predispus la suprarodire. Legarea la rod si incarcarea cu rod sunt foarte bune. 

Caisul Pannonia este un soi bine adaptat conditiilor din Romania. Este rezistent la ger, nu este sensibil la boli.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cais Pannonia:

Caisul Pannonia se planteaza in perioada februarie- aprilie si octombrie- noiembrie. Groapa de plantare sa fie potrivita pentru radacini, aprox. 60x60 cm.Radacinile trebuie scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza. Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului, puieĊ£ii de Cais Pannonia, proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit.

In primii 1-3 ani se aplica taieri de formare a coroanei primavara, iar din anul 4 se aplica taieri de intretinere si fructificare. Pentru fructificare mai buna se administreaza anual ingrasaminte. Este un soi productiv, aducand beneficii economice. Radacina protejata cu turba si substante nutritive  aduce viabilitate ridicata. Productivitatea sigura si folosinta multipla face ca acest soi sa fie foarte raspandit. 

Principalele componente ale caiselor sunt: substanta uscata 10,6-21,71%, zahar 6-15,68%, aciditate totala 0,34-2,61%, proteine brute, pectine, substante minerale, K, P, Ca, vitaminele A, C, P, E.Valoarea energetica este de 21-77 calorii/100 g.

Caisele de Pannonia sunt apreciate de catre consumatori, atat pentru consum in stare proaspata, dar si industrializate sub forma de dulceata, compoturi, gemuri, nectar, fructe congelate, lichioruri, distilate. Caisele de Pannonia au efect benefic asupra digestiei, contribuie la formarea hemoglobinei.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructele sunt de  marime mijlocie (45 g), forma sferica, cu brazda ventrala medie. Coaja este de culoare portocalie, cu pete rosii pe partea expusa soarelui. Pulpa este zemoasa, dulce-acidulata, gustoasa, usor fibros, mijlociu consistenta.

Caisul Pannonia este recomandat atat pentru consum proaspat, cat si pentru prelucrare. 

Produce timpuriu, sistematic si mult. 

Fructele ajung la maturitate la mijlocul lunii iulie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cais
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Portocaliu cu pete rosii
Forma fruct: Sferica
Greutate medie fruct: 45 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !