Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
 • Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria ( NJA )
 • Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria ( NJA )
Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria ( NJA ) -25%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria ( NJA )

 • COD #977
 • Producator: Plant
  18.25
 • 24,33 lei
 • 18,25 lei
 • -25%
 • TVA inclus
 • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria ( NJA )

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria:

Caisul Cea mai buna de Ungaria este un pom de vigoare mare, soi autofertil, poate fi plantat singur într-o parcelă la distanța de plantare 5/5 sau 5/4 m. Soi provenit din samanta si introdus in cultura in jurul anului 1968. Pomul creste repede, are coroana rasfirata, intra timpuriu pe rod si produce abundent

Caisul Cea mai buna de Ungaria este o specie cu fertilitate mare, in sensul ca, diferentiaza un numar foarte mare de muguri de rod, atat pe ramurile lungi, cat si pe cele scurte si anticipate. 

Formarea esalonata a mugurilor pe aceste ramuri determina si o diferentiere esalonata a lor, ceea ce are avantaje pentru cultivator in primaverile mai dificile, cand apar ingheturi de revenire. Capacitatea de productie a caisului este mare, incepe sa fructifice din anul 3-4 de la plantare si recolte economice se realizeaza din anul 5-6.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cais Cea mai buna de Ungaria:

Longevitatea plantatiilor este de 20-25 de ani din care 15-20 de productie.Altoit pe prun si amplasat in zone foarte favorabile, produce economic chiar pana la 30 de ani.

Cea mai buna de Ungaria - este unul din cele mai vechi soiuri, de vigoare mare,sensibil la ger si inghetul in revenire.Este un soi rezistent la boli si daunatori, nu necesita efectuarea unui numar mare de tratamente. Principalele componente ale caiselor sunt: substanta uscata 10,6-21,71%, zahar 6-15,68%, aciditate totala 0,34-2,61%, proteine brute, pectine, substante minerale, K, P, Ca, vitaminele A, C, P, E.Valoarea energetica este de 21-77 calorii/100 g.

Caisele sunt apreciate de catre consumatori, atat pentru consum in stare proaspata, dar si industrializate sub forma de dulceata, compoturi, gemuri, nectar, fructe congelate, lichioruri, distilate.Caisele au efect benefic asupra digestiei, contribuie la formarea hemoglobinei.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul de Cais Cea mai buna de Ungaria este de mărime variabilă, în funcție de tip și mărimea recoltei, între 45-68 g, de formă globuloasă, una dintre jumătăți formând la vârf o proeminență rotunjită. Pielița este destul de groasă, cu urme de perișori de culoare portocalie, iar pe partea însorită de culoare roșie. Pulpa  este de culoare portocalie, neaderentă la sâmbure, consistentă și destul de suculentă, cu gust excelent și aromă puternică de caisă.

Epoca de coacere:la începutul lunii iulie, durează 12-15 zile.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cais
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Portocaliu cu rosu
Forma fruct: Globuloasa
Greutate medie fruct: 68 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Pomi Fructiferi, Cais Pannonia

20,60 lei15,45 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Par Conferance

23,54 lei17,66 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Piersic Superba de Toamna

23,16 lei17,37 lei

-25%
Pomi fructiferi, Prun Prezident

23,16 lei17,37 lei

-25%