Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Pomi Fructiferi, Cais Bergeron
Pomi Fructiferi, Cais Bergeron -25%

Compatibil cu acest produs:

Pomi Fructiferi, Cais Bergeron

    18.17
  • 24,23 lei
  • 18,17 lei
  • -25%
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc magazin / Greutate 1,00 Kg

Informatii generale Pomi Fructiferi, Cais Bergeron

Daca nu se prind ii schimbam gratuitInformatii generale Pomi Fructiferi, Cais Bergeron:

Caisul Bergeron este un pom de vigoare mijlocie, avand o coroana mijlociu deasa, cu țara de origine Franța. In perioada de crestere are o coroana piramidala, mai tarziu sub greutatea fructelor va avea o coroana sferica aplatizata.

Mod de utilizare Pomi Fructiferi, Cais Bergeron:

Caisul Bergeron se dezvolta cel mai bine pe sol bogat in substante nutritive, este rezistent la seceta, distanta minima de plantare este de 5 m, se poate planta in majoritatea tipurilor de sol. Se planteaza in perioada martie - mai, octombrie – decembrie.

Groapa de plantare sa fie potrivita pentru radacini, aprox. 60x60 cm.Radacinile trebuie scurtate iar partile deteriorate, rupte se indeparteaza. Este foarte important ca punctul de altoi sa ramana la suprafata pamantului. 

Puieţii de cais Bergeron,  proaspat plantati trebuie udati foarte bine, iar pamantul de la baza tulpinii trebuie putin batatorit. In primii 1-3 ani se aplica taieri de formare a coroanei primavara, iar din anul 4 se aplica taieri de intretinere si fructificare. Pentru fructificare mai buna se administreaza anual ingrasaminte. Este un soi productiv, aducand beneficii economice. Este rezistent la ger, nu este sensibil la boli

Principalele componente ale caiselor sunt: substanta uscata 10,6-21,71%, zahar 6-15,68%, aciditate totala 0,34-2,61%, proteine brute, pectine, substante minerale, K, P, Ca, vitaminele A, C, P, E.Valoarea energetica este de 21-77 calorii/100 g.

Caisele sunt apreciate de catre consumatori, atat pentru consum in stare proaspata, dar si industrializate sub forma de dulceata, compoturi, gemuri, nectar, fructe congelate, lichioruri, distilate.Caisele au efect benefic asupra digestiei, contribuie la formarea hemoglobinei.

Doar la Pestre se vand pomi fructiferi certificati la un pret foarte avantajos si transport garantat, de aceea acesti pomi fructiferi online au mare cautare si aduc anumite beneficii. Astfel ai numai avantaje: vanzare pomi fructiferi pret special, transport garantat iar pe langa acestea poti avea sanatate chiar din gradina ta. Acesti pomi fructiferi de vanzare sunt pomi fructiferi bine inradacinati, pomifructiferi ce vor da roade bogate in fiecare an daca vor fi ingrijiti corespunzator.

Caracteristici:

Fructul Caisului Bergeron   mijlociu-mare (40-45g), de formă ovoidală; coaja de culoare galbenă cu pete de culoare roșie aprinsă pe partea expusă soarelui. Pulpa este portocalie, tare, gust deosebit, un  soi neaderent la sâmbure, având miezul dulce.Caisele sunt fructele ideale pentru dulceata si compoturi.

Acestea contin o serie de vitamine si minerale, benefice sanatatii omului. Perioada de recoltare: sfârșit de iulie.

Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Cais
Cantitate/Ambalaj: 1 buc
Culoare fruct: Galben cu pete rosii
Forma fruct: Ovoidala
Greutate medie fruct: 45 g
Perioada recoltare: Iulie
Tip sol: Orice tip
Expunere soare: Locuri insorite
Perioada de sadire: Primavara, Toamna
Necesita polenizator: Nu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !

Nuc Selectionat nealtoit , inaltime 1,5 m

30,41 lei22,81 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Mar Jonathan

24,33 lei15,81 lei

-35%
Pomi Fructiferi, Cires Timpuriu de Bistrita

21,19 lei15,89 lei

-25%
Pomi Fructiferi, Castan Comestibil

54,50 lei40,88 lei

-25%