Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse
  • Planta Lampion chinezesc, pentru interior, 40 cm
Planta Lampion chinezesc, pentru interior, 40 cm

Compatibil cu acest produs:

Planta Lampion chinezesc, pentru interior, 40 cm

  • COD #3321
  • Producator: Plant
    27.99
  • 27,99 lei
  • TVA inclus
  • Produsul este Stoc depozit / Greutate 0,50 Kg

Informatii generale Planta Lampion chinezesc, pentru interior, 40 cm

Informatii generale:

Lampion chinezesc este , de asemenea, crescut în nord-estul Chinei , și anume provincia Heilongjiang , ca un fruct de sezon recoltare facandu-se de  la sfârșitul lunii august până în septembrie . În chineză , fructul este informal numit gu niao , numele său turc este Altın Cilek , și în chineză Pinyin Mao Suan Jiang .

Mod de utilizare:

Lampion chinezesc este cultivat comercial ; conservele din fructe si gem sunt produse de bază , de multe ori  de export . De asemenea, este cultivat și naturalizat pe o scară mică în Gabon și în alte părți din Africa Centrală . La scurt timp după adoptarea sa în Capul Bunei Speranțe , a fost adoptat în Australia  si Noua Zeelandă unde a fost unul dintre puținele fructe proaspete  aduse de  primii coloniști din New South Wales .. Este cultivat în India, unde este numit rasbhari .

Fructul este o boabă neteda, seamănă cu o rosie galbena sferica in miniatură. Ca o rosie, acesta conține numeroase semințe mici. 

Este de culoare portocalie, si  dulce la maturitate, cu o aromă caracteristică, ușor acidulata, făcându-l ideal pentru gustări, plăcinte sau gemuri. Aceasta este servită în salate și salate de fructe, uneori combinate cu avocado. De asemenea, din cauza aspectului decorativ fructul, este popular în restaurante, ca o garnitura exotica pentru deserturi. 

Este o planta nativa la mare altitudine din America Latina din   Peru , Columbia și Ecuador  unde Physalis este ocazional mâncat și , ocazional, vândut în piețe. 

Doar recent  planta devenit o cultură importantă , acesta a fost introdusa pe scară largă în cultivarea si in alte zone tropicale , subtropicale și chiar temperate.  

Nu la mult timp după introducerea sa în Africa de Sud , Physalis peruviana a fost introdus în Australia , Noua Zeelandă , și diverse insule din Pacific.


Pentru informatii suplimentare sunati la 0374.464.464 aboneaza-te la newsletter sau intreaba-l pe Pestre.

Specificatii produs

Tip produs: Planta, Lampion Chinezesc
Tip sol: Orice fel de sol
Expunere soare: Semiumbra
Ciclu de viata: Anual
Culoare: Rosu
Posteaza un review

Momentan nu exista nici un review la acest produs !