Se incarca...

Echipa Pestre

Echipa Pestre.ro iti sta la dispozitie pentru orice informatie de care ai nevoie. In 24 de ore ai raspuns la orice intrebare. Te asteptam.BOGDAN- consultant vanzari

Cunostiintele diverse in domenii tehnice si experienta in utilizarea echipamentelor agricole, imi ofera posibilitatea de a ajuta clientii in gasirea produselor dorite. Calm si ambitios, interesat intotdeauna de rezolvarea problemelor. ALEXANDRA  - consultant vanzari

Entuziasmul, abilitatile de comunicare, orientarea catre rezolvari, dorinta dintotdeauna de a ajuta oamenii, ma fac sa gasesc recomandari corect personalizate care vin in intampinarea necesitatilor clientului. Puterea de convingere, gandirea optimista si proiectarea deciziilor in viitor imi sunt aliate de nadejde zi de zi.
ANDREEA - consultant vanzari

Atitudine serioasa, placuta, corecta si sigura fata de clienti.  Disponibilitate sporita pentru rezolvarea oricaror neclaritati sau erori cu care se pot confrunta clientii.

OANA BRATU - consultant vanzari

Dornica de a invata lucruri noi, imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii si sa ii pot ajuta in orice situatie. Ma documentez temeinic inainte de a oferi idei si de a-mi exprima initiativa. Am capacitate de lucru in echipa, imi exprim ideile cu usurinta si ma fac inteleasa rapid.
ROXANA - sales manager

Sunt o persoana pasionata de ceea ce fac, pozitiva, entuziasta si dornica sa implementez cu succes idei noi. Imi ajut colegii cu drag, nu ezit sa imi

 asum responsabilitati sau sa lucrez la miezul noptii daca datoria o cere. Imi place sa contribui la efortul echipei, sa o pot coordona astfel incat, rezultatele sa fie mereu inaltatoare, sa ofer ce-i mai bun din mine pentru indeplinirea obiectivelor noastre, ajungand astfel la rezultate de top. Ma motiveaza provocarile si dorinta de a-mi depasi ultimul record.


 

SILVIANA - category manager

Am o experienta de aproximativ 20 ani in cresterea si protectia plantelor, tratamente fitosanitare, solutii combatere daunatori si boli. Sunt pasionata de cele mai noi tehnologii in agricultura. Responsabila si punctuala rezist cu usurinta in conditii de stres. Imi place sa analizez si sa solutionez probleme. Disponibil oricand pentru a ajuta oamenii din jurul meu. ROXANA - MIHAELA - category manager

Optimista, incapatanata, imi plac provocarile, Pestre.ro fiind una dintre ele. Experienta acumulata mi-a demonstrat ca zonele rurale sunt in continua dezvoltare si modernizare si ca agricultura, in Romania, este job-ul principal al multor romani. Ofer clientilor sfaturile necesare pentru a-si face munca mai usoara si in acelasi timp mai placuta.
SINZIANA - category manager

Atitudine prietenoasa, gestionez corect situatiile de criza si pun clientul pe primul loc. Specialista in comunicare si relationare interuman
a, imi pun cunostintele in practica si vin in ajutorul clientului cu informatii si recomandari concrete. Persoana empatica, raspund cu interes nevoilor zilnice ale clientilor rezolvand rapid orice problema. 


CATALIN -  responsabil depozit si suport tehnic

Pasionat de mecanica si tehnologie agricola, cu o experienta de peste 20 de ani in producerea si repararea echipamentelor 

agricole si horticole. Ma asigur de primirea in siguranta a marfii si livrarea catre clienti in timpul cel mai scurt si in conditii optime. Imi place sa planific amenajarea marfii in depozit. Sunt dornic de cunoasterea produselor comercializate de firma noastra si impartasirea cunostitelor pe care le detin colegilor si clientilor. 


 

EVELINA - economist

Pasionata de cifre, rabdatoare, ma adaptez cu usurinta situatiilor de criza. Rezolv problemele in timp util si asigur suport colegilor si clientilor.
DANA - specialist marketing

Peisagista cu acte in regula din 2014, dar interesata dintotdeauna de universul plantelor si a tot ce ma inconjoara. Activarea in domeniul arhitecturi peisagere m-a invatat sa fiu atenta la detalii, sa identific frumosul si sa il pun in valoare.
Si pentru ca pasiunea pentru plante nu era suficienta, o completez activ, din 2015, cu cea de editor si specialist marketing. Scriu articole si raspund cu drag intebarilor oamenilor care au nevoie de sfaturi in identificarea, protejarea, intretinerea si valorificarea plantelor. Preocupata constant de vizual, de completarea in mod armonios a functionalului cu esteticul.


MIRONITA - ADMINISTRATOR

Pur si simplu imi place sa lucrez cu cifrele si cu oamenii. Imi place sa administrez resursele umane si zona financiara in cadrul companiei, sa discut cu colegii pentru a descoperi si remedia eventualele probleme. Experienta acumulata in timp in aceasta zona ma ajuta sa gestionez eficient problemele ce apar in cadrul companiei incercand alatur de colegi sa gasesc calea cea mai eficienta spre perfomanta.


ADRIAN -  Sales & Marketing Director

Pasionat de vanzari si marketing, imi place sa comunic si caut continuu provocari. Imi place sa ma inconjor de oameni de la care am ce invata in fiecare zi si carora pot sa le transmit experienta acumulata in diverse domenii de activitate. Principala provocare -  cautam zilnic, impreuna, sa facem lucrurile altfel. Daca reusim sau nu poate ne spuneti voi. Va multumim