Se incarca...

Echipa Pestre

Echipa Pestre.ro iti sta la dispozitie pentru orice informatie de care ai nevoie. In 24 de ore ai raspuns la orice intrebare. Te asteptam. 

CRISTINA - consultant vanzari

Responsabila, cu un interes ridicat pentru un client multumit. Atitudine serioasa, placuta, corecta fata de clienti.  Disponibilitate sporita pentru rezolvarea oricaror neclaritati sau erori cu care se pot confrunta clientii.MARIA JOITA - consultant vanzari

Dorinta de a invata mereu lucruri noi ma ajuta sa dobandesc cat mai multe cunostinte pentru a recomanda clientului produsul perfect si pentru a raspunde prompt si corect oricaror neclaritati.


BOGDAN- category manager

Cunostiintele diverse in domenii tehnice si experienta in utilizarea echipamentelor agricole, imi ofera posibilitatea de a ajuta clientii in gasirea produselor dorite. Calm si ambitios, interesat intotdeauna de rezolvarea problemelor. SILVIANA - category manager 

Am o experienta de aproximativ 20 ani in cresterea si protectia plantelor, tratamente fitosanitare, solutii combatere daunatori si boli. Sunt pasionata de cele mai noi tehnologii in agricultura. Responsabila si punctuala rezist cu usurinta in conditii de stres. Imi place sa analizez si sa solutionez probleme. Disponibil oricand pentru a ajuta oamenii din jurul meu. 

ALEXANDRA  - category manager


Entuziasmul, abilitatile de comunicare, orientarea catre rezolvari, dorinta dintotdeauna de a ajuta oamenii, ma fac sa gasesc recomandari corect personalizate care vin in intampinarea necesitatilor clientului. Puterea de convingere, gandirea optimista si proiectarea deciziilor in viitor imi sunt aliate de nadejde zi de zi.

SINZIANA - category manager


Atitudine prietenoasa, gestionez corect situatiile de criza si pun clientul pe primul loc. Specialista in comunicare si relationare interumana, imi pun cunostintele in practica si vin in ajutorul clientului cu informatii si recomandari concrete. Persoana empatica, raspund cu interes nevoilor zilnice ale clientilor rezolvand rapid orice problema. 

LOREDANA - category manager

Responsabila, cu un interes ridicat pentru un client multumit. Atitudine serioasa, placuta, corecta fata de clienti.  Disponibilitate sporita pentru rezolvarea oricaror neclaritati sau erori cu care se pot confrunta clientii.
DANA - specialist marketing

Peisagista cu acte in regula din 2014, dar interesata dintotdeauna de universul plantelor si a tot ce ma inconjoara. Atenta la detalii imi place sa identific frumosul si sa il pun in valoare. Si pentru ca pasiunea pentru plante nu era suficienta, o completez cu cea de editor si specialist marketing, inca din 2015. Preocupata constant de vizual, de completarea in mod armonios a functionalului/necesitatii cu esteticul/frumosul.
Mironita - administrator

Experienta vasta in domeniul administrativ, cu un interes ridicat in multumirea clientului. Dornica de invatare si reinventare personala.

ADRIAN  - director de vanzari si marketing

De 7 ani in Agribusiness, pasionat de tot ce e nou in materie de plante, protectia plantelor precum si a echipamentelor cu ajutorul carora se intretin. Convins de impactul viitor al tehnologiei digitale si nu numai in acest domeniu.