Se incarca...

Echipa Pestre

Echipa Pestre.ro iti sta la dispozitie pentru orice informatie de care ai nevoie. In 24 de ore ai raspuns la orice intrebare. Te asteptam. 
ANDREEA - consultant vanzari
Atitudine serio
asa, placuta, corecta si sigura fata de clienti.  Disponibilitate sporita pentru rezolvarea oricaror neclaritati sau erori cu care se pot confrunta clientii.
MARIA JOITA - consultant vanzari

Dorinta de a invata mereu lucruri noi ma ajuta sa dobandesc cat mai multe cunostinte pentru a recomanda clientului produsul perfect si pentru a raspunde prompt si corect oricaror neclaritati.

BOGDAN- category manager

Cunostiintele diverse in domenii tehnice si experienta in utilizarea echipamentelor agricole, imi ofera posibilitatea de a ajuta clientii in gasirea produselor dorite. Calm si ambitios, interesat intotdeauna de rezolvarea problemelor. SILVIANA - category manager


Am o experienta de aproximativ 20 ani in cresterea si protectia plantelor, tratamente fitosanitare, solutii combatere daunatori si boli. Sunt pasionata de cele mai noi tehnologii in agricultura. Responsabila si punctuala rezist cu usurinta in conditii de stres. Imi place sa analizez si sa solutionez probleme. Disponibil oricand pentru a ajuta oamenii din jurul meu. 


ALEXANDRA  - category manager

Entuziasmul, abilitatile de comunicare, orientarea catre rezolvari, dorinta dintotdeauna de a ajuta oamenii, ma fac sa gasesc recomandari corect personalizate care vin in intampinarea necesitatilor clientului. Puterea de convingere, gandirea optimista si proiectarea deciziilor in viitor imi sunt aliate de nadejde zi de zi.

SINZIANA - category manager

Atitudine prietenoasa, gestionez corect situatiile de criza si pun clientul pe primul loc. Specialista in comunicare si relationare interuman
a, imi pun cunostintele in practica si vin in ajutorul clientului cu informatii si recomandari concrete. Persoana empatica, raspund cu interes nevoilor zilnice ale clientilor rezolvand rapid orice problema. CATALIN -  responsabil depozit si suport tehnic

Pasionat de mecanica si tehnologie agricola, cu o experienta de peste 20 de ani in producerea si repararea echipamentelor 

agricole si horticole. Ma asigur de primirea in siguranta a marfii si livrarea catre clienti in timpul cel mai scurt si in conditii optime. Imi place sa planific amenajarea marfii in depozit. Sunt dornic de cunoasterea produselor comercializate de firma noastra si impartasirea cunostitelor pe care le detin colegilor si clientilor. 


EVELINA - economist

Pasionata de cifre, rabdatoare, ma adaptez cu usurinta situatiilor de criza. Rezolv problemele in timp util si asigur suport colegilor si clientilor.
DANA - specialist marketing

Peisagista cu acte in regula din 2014, dar interesata dintotdeauna de universul plantelor si a tot ce ma inconjoara. Activarea in domeniul arhitecturi peisagere m-a invatat sa fiu atenta la detalii, sa identific frumosul si sa il pun in valoare.
Si pentru ca pasiunea pentru plante nu era suficienta, o completez activ, din 2015, cu cea de editor si specialist marketing. Scriu articole si raspund cu drag intebarilor oamenilor care au nevoie de sfaturi in identificarea, protejarea, intretinerea si valorificarea plantelor. Preocupata constant de vizual, de completarea in mod armonios a functionalului cu esteticul.
MIRONITA - ADMINISTRATOR

Pur si simplu imi place sa lucrez cu cifrele si cu oamenii. Imi place sa administrez resursele umane si zona financiara in cadrul companiei, sa discut cu colegii pentru a descoperi si remedia eventualele probleme. Experienta acumulata in timp in aceasta zona ma ajuta sa gestionez eficient problemele ce apar in cadrul companiei incercand alatur de colegi sa gasesc calea cea mai eficienta spre perfomanta.

ADRIAN -  Sales & Marketing Director

Pasionat de vanzari si marketing, imi place sa comunic si caut continuu provocari. Imi place sa ma inconjor de oameni de la care am ce invata in fiecare zi si carora pot sa le transmit experienta acumulata in diverse domenii de activitate. Principala provocare -  cautam zilnic, impreuna, sa facem lucrurile altfel. Daca reusim sau nu poate ne spuneti voi. Va multumim