Se incarca...

Campania de primavara a inceput cu reduceri de pana la 35% la pomi, butasi, seminte flori, legume, arbori si arbusti, motocultoare, atomizoare si alte echipamente si utilaje pentru gradina si ferma.

Acum rezervi gratuit. Primesti produsele cand vrei tu. Gasiti reducerile aici

Insecticide Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

6,24 lei

7,80 lei (-1,56 lei)

Stoc magazin

3,80 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

29,33 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

150,48 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

129,66 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

294,69 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

258,72 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

960,94 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Insecticide Online

Insecticidele sunt substante chimice naturale sau sintetice folosite pentru combaterea insectelor daunatoare sau parazite. 

Insecticidele pentru cereale, insecticidele pentru legume, insecticidele pentru pomi fructiferi sunt cele mai folosite insecticide in Romania.

Dintre insecticidele pentru pomi fructiferi cele mai raspandite sunt insecticidele pentru mar, insecticide pentru cires, insecticide pentru prun. Ele se impart in general in doua mari categorii insecticide pentru semintoase (fructe cu seminte), si insecticide pentru simburoase (fructe cu simburi).

Insecticidele in forma lor comerciala contin substante active specializate cum ar fi alfa cipermetrin, deltamethrin, imidacloprid, acetamipirid, metaldehida, lambda cihalotrin, piperonilbutoxide, pirimifos metil, thiametoxam, tiacloprid, teflutrin.

Insecticidele in forma lor majoritara nu sunt toxice pentru om cele toxice fiind foarte clar marcate si avand regimuri speciale de manevrare si transport autorizat. 

Livrarea se face in max 48 ore de la confirmarea comenzii de catre operator

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.