Se incarca...

Insecticide Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

4,03 lei

10,07 lei (-6,04 lei)

Stoc magazin

9,73 lei

12,16 lei (-2,43 lei)

Stoc magazin

29,33 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

294,69 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

258,72 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

960,94 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 2

Insecticide Online

insecticideInsecticidele sunt substante chimice naturale sau sintetice folosite pentru combaterea insectelor daunatoare sau parazite. 

Insecticidele pentru cereale, insecticidele pentru legume, insecticidele pentru pomi fructiferi sunt cele mai folosite insecticide in Romania. Dintre insecticidele pentru pomi fructiferi cele mai raspandite sunt insecticidele pentru mar, insecticide pentru cires, insecticide pentru prun. Acestea se impart in general in doua mari categorii insecticide pentru semintoase (fructe cu seminte) si insecticide pentru samburoase (fructe cu samburi).

Insecticidele in forma lor comerciala contin substante active specializate cum ar fi alfa cipermetrin, deltamethrin, imidacloprid, acetamipirid, metaldehida, lambda cihalotrin, piperonilbutoxide, pirimifos metil, thiametoxam, tiacloprid, teflutrin.

Insecticidele in forma lor majoritara nu sunt toxice pentru om cele toxice fiind foarte clar marcate si avand regimuri speciale de manevrare si transport autorizat. 

Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.