Se incarca...

Azi de Sf, Maria ai Transport Gratuit la Orice. Nu rata Promotia. Comanda azi!

Fungicide Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

3,16 lei

10,54 lei (-7,38 lei)

Stoc magazin

5,44 lei

18,14 lei (-12,70 lei)

Stoc magazin

3,85 lei

12,84 lei (-8,99 lei)

Stoc magazin

5,37 lei

15,35 lei (-9,98 lei)

Stoc magazin
Pagina 1 din 3

Fungicide Online

Fungicidele sunt substantele care se utilizeaza pentru combaterea bolilor si ciupercilor plantelor.

Principalele boli impotriva carora lupta fungicidele sunt: rapanul, alternarioza, antracnoza, basicarea frunzelor, cancerul bacterian, focul bacterian, fainare, monilioza, fusarioza, patarea alba, patarea cafenie, patarea rosie, putregaiul cenusiu. 

Functie de culturile in care se folosesc cele mai cunoscute sunt fungicide pentru cereale, fungicide pentru legume, fungicide pentru pomi fructiferi.

Bolile culturilor impotriva carora lupta fungicidele sunt foarte periculoase pentru culturi deoarece afecteaza nu doar cultura dar pot avea o remanenta mare si in sol, cultivatorii fiind astfel obligati sa schimbe cultura sau chiar sa nu mai cultive nimic pentru o perioada de timp pe acele parcele, perioada in care trebuie facute actiuni de eradicare a bolii.

Impotriva bolilor rezistente la tratament se pot folosi atat metodele chimice casi si solutiile agrotehnice, cum ar fi asolamentul (Tehnică a impărțirii unui teren cultivabil in mai multe loturi (in raport cu numărul de plante care urmează a fi cultivate) și a repartizării prin rotație a fiecărei plante pe un lot anumit).

Livrarea se face in max 48 ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.