Se incarca...

Azi de Sf, Maria ai Transport Gratuit la Orice. Nu rata Promotia. Comanda azi!

Erbicide Online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

117,07 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

36,75 lei

40,83 lei (-4,08 lei)

Stoc magazin

35,97 lei

65,40 lei (-29,43 lei)

Stoc magazin

47,09 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

579,39 lei

Adauga in cos
In stoc

341,75 lei

Adauga in cos
Stoc magazin

960,79 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

945,03 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 3

Erbicide Online

Erbicidele sunt substante chimice al caror principal scop este de a distruge si combate buruienile daunatoare culturilor de cereale, legume, pomi fructiferi. 

Erbicidele se pot folosi in culturile de camp, neacoperite sau neprotejate, in culturile acoperite si protejate (solarii, sere), in gradina, in livezi.

Erbicidele se folosesc in special in culturile de cereale (porumb, orz, ovaz, rapita, grau) dar si la culturile de legume, livezile de pomi fructiferi, in horticultura si silvicultura.

Deseori se folosesc si in culturile de pomi fructiferi, pentru a reduce buruienile ce iau din umiditatea necesara dezvoltarii acestora.

Cele mai cunoscute erbicide pentru cereale, avand in vedere dezvoltarea culturilor, sunt erbicidele pentru porumb si erbicidele pentru grau.

In cadrul erbicidelor pentru legume cele mai cunoscute sunt erbicidele pentru rosii, erbicidele pentru castraveti, erbicidele pentru ardei.

In formularea lor de utilizare erbicidele contin substante active specializate sau de spectru larg cu ar fi bromoxinil, glifosat acid, nicosulfuron, fluoroxypir, metribuzin, pendimethalin. 

Astfel erbicidele pot fi cu actiune totala si erbicide selective, functie de gradul lor de specializare, erbicide premergente, postemergente, erbicide ce se aplica inainte de semanat.

Functie de modul de actiune pot fi erbicide sistemice sau de contact.

Livrarea se face in max 48 ore de la confirmarea comenzii de catre operator

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.