Se incarca...

Acaricide online

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Acaricide online

acarianAcaricidele sunt substante chimice ce au in componenta substante active specializate in exterminarea paianjenilor (acarieni) de dimensiuni microscopice ce provoaca daune plantelor de cultura sau decorative. Acaricidele pot fi specializate pe diferite stadii de dezvoltare a acarienilor sau pe spectru larg (oua, larve si adulti).
 
Din cauza faptului ca nu sunt vizibile usor pot dauna foarte tare culturilor, in cazul in care nu se iau masurile de preventie. De altfel, aceste insecte transmit omului diverse boli grave, precum encefalita sau febra recurenta.

Acarienii se compat cu:
  • Compusi chimici de sulf 
  • Compusi chimici cu activi (cum este dimetoatul), destinate aplicarii pentru numeroase soiuri de culturi: 
  • Compusi chimici din categoria acaricide care actioneaza in doua moduri diferite, respectiv actiune totala, atunci cand ucid adultii, larvele si ouale sau cu actiune specifica, distrugand acarienii in anumite stadii de evolutie
Pentru a avea acces la cele mai bune preturi si oferte precum si la cele mai noi produse iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.