Se incarca...

Stimulenti Crestere si Inradacinare online - Pestre

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(0)

103,30 lei

Adauga in cos
In stoc
(0)

73,51 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

35,32 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

4.616,59 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
(1)

12,12 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat
(0)

12,12 lei

Seteaza alerta stoc
Stoc epuizat

Stimulenti Crestere si Inradacinare online - Pestre

Stimulentii de crestere creeaza un echilibru intre plante si sol astfel incat, ajuta la intarirea plantelor care urmeaza sa fie plantate, la cele supuse la seceta, boli si activitatea daunatorilor. Plantele tratate sunt mai sanatoase, ofera rezultate si calitate mai buna.

Stimulentii de inradacinare au ca si principal scop dezvoltarea rapida a radacinilor pentru ca plantele sa beneficieze cat mai repede de microelementele aflate in sol, in acelasi timp stimulentii de inradacinare dezvolta radacinile deja existente pentru a proteja planta de seceta la nivelulrile superioare ale solului.

Stimulatorii de crestere activeaza fluxul citoplasmatic, translocarea mai rapida a sevei brute si asimilatelor, un flux mai rapid al mineralelor, cresterea continutului de clorofila. Acestia stimuleaza inradacinarea, germinatia semintelor, crestera tubului polinic, proliferarea si cresterea lastarilor.

Pentru a avea acces la cele mai bune preturi si oferte precum si la cele mai noi produse iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro. Livrarea se face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.