Se incarca...

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele
(1)

4,83 lei

5,37 lei (-0,54 lei)

Stoc magazin
(0)

5,33 lei

6,66 lei (-1,33 lei)

Stoc magazin
(0)

4,82 lei

5,67 lei (-0,85 lei)

Stoc magazin
(3)

16,39 lei

18,21 lei (-1,82 lei)

Adauga in cos
Stoc depozit
(0)

227,31 lei

Adauga in cos
Stoc magazin
(0)

626,08 lei

736,57 lei (-110,49 lei)

Adauga in cos
Stoc magazin
(0)

132,49 lei

Adauga in cos
Stoc magazin
Pagina 1 din 3

Fungicide Online

fungicide, fungicide bioFungicidele sunt substantele care se utilizeaza pentru combaterea bolilor si ciupercilor aparute pe plante. Principalele boli impotriva carora lupta fungicidele sunt: rapanul, alternarioza, antracnoza, basicarea frunzelor, cancerul bacterian, focul bacterian, fainare, monilioza, fusarioza, patarea alba, patarea cafenie, patarea rosie, putregaiul cenusiu. 

In functie de culturile in care se folosesc cele mai cunoscute sunt fungicidele pentru cereale, fungicidele pentru legume, fungicidele pentru pomi fructiferi. Bolile culturilor impotriva carora lupta fungicidele sunt foarte periculoase deoarece afecteaza nu doar cultura dar pot avea o remanenta mare si in sol, cultivatorii fiind astfel obligati sa schimbe cultura sau chiar sa nu mai cultive nimic pentru o perioada de timp pe acele parcele, perioada in care trebuie facute actiuni de eradicare a bolii.

Impotriva bolilor rezistente la tratament se pot folosi atat metodele chimice ca si solutiile agrotehnice, cum ar fi asolamentul si repartizarea prin rotatie a fiecarei plante pe un lot anumit.

Fungicidele bio sunt produse naturale din extras de plante destinate combaterii unor boli din culturile horticole.
Fungicidele bio  nu cauzeaza nici un fel de stres plantelor, nu necesita perioada de repaus intre aplicare si recoltare.

Pentru reduceri, oferte, promotii iti recomandam sa te inregistrezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.