Se incarca...

Transport gratuit

Peste 299 lei, sub 5 kg

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

Adjuvanti Online

Adjuvantii de pulverizare din categoria ingrasaminte sunt folositi impreuna cu pesticidele, in scopul de a spori eficacitatea  erbicidelor, insecticidelor, fungicidelor si alti agenti care controleaza sau elimina daunatori nedoriti. Adjuvantii de pulverizare  nu sunt cei activi in controlul sau uciderea daunatorilor. 

In schimb, acesti aditivi din clasa ingrasaminte modifica o proprietate a solutiei de pulverizare, care imbunatateste capacitatea de a penetra si proteja cultura.  In cazul in care ai in vedere fertilizarea legumelor trebuie sa tii cont de adjuvanti si pesticide pentru a proteja culturile si a avea randamentul scontat.

Foloseste fertilizant in procesele de tratament pentru plante si legume, deoarece pamantul, mai ales daca nu faci rotatia culturilor, isi pierde din microelemente si nutrienti. Printre tipurile de ingrediente tipice utilizate in adjuvanti sunt agenti activi de suprafata, emulgatori, uleiuri si saruri. 

Fiecare dintre aceste ingrediente si altele, modifica solutia de pulverizare in sine pentru a imbunatati proprietati precum raspandire, penetrare, dimensiunea picaturilor sau alte caracteristici.

Pentru a avea acces la cele mai bune preturi si oferte precum si la cele mai noi produse iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletterul Pestre.ro. Livrarea se face in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii de catre operatorul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.