Se incarca...
Nectarin Pitic, pe trunchi Nectarin Pitic, pe trunchi

Nectarin Pitic, pe trunchi

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 14 zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Descriere produs

Daca nu se prind ii schimbam gratuitPentru cei care vor sa se bucure de fructe proaspete cultivate chiar de ei, dar care nu au la dispoziţie o grădină prea mare, există varianta pomilor fructiferi pitici. Aceşti arbori se pot cultiva şi în ghiveci, ocupă puţin spaţiu, dar fac roade la fel de bogate şi gustoase ca pomii mai mari.

Potrivit specialiştilor, un soi viguros de pom fructifer pitic poate trăi 50-60 de ani, dintre care timp de 30-40 de ani poate da producţie bună

Nectarinul pitic (Prunus Persica Var. Nucipersica) produce fructe cu coaja moale, pulpa auriu-galbuie si o aroma deosebita. Nectarinelor le place soarele si cu cat vor fi lasate mai mult sa se coaca, cu atat vor fi mai dulci si mai delicioase. Pomul miniatural arata foarte bine intr-un ghiveci spatios in curte. Nectarinul pitic se autopolenizeaza. Recoltati in august-septembrie.

Asigurati-va ca radacina de nectarin pitic este bine umezita inainte de plantare, punand-o intr-o galeata cu apa calaie. Pregatiti o groapa potrivita de 50 x 50 x 50 cm in sol bun, fertil si afanat. Plantati nectarinul pitic la adancimea indicata, astfel incat partea de sus a radacinii trebuie sa fie putin sub nivelul solului. Umpleti groapa cu pamant si presati ferm. Udati imediat dupa plantare. Nectarinul pitic creste bine intr-un loc complet insorit.

Nectarinul pitic poate fi crescut in ghiveci.

Nectarinul pitic poate fi crescut in ghiveci sau in jardiniera. Ocupa putin spatiu, dar aduce multe beneficii. Puneti nectarinul intr-un loc insorit si protejat. Va puteti crea propria mini-livada plantand nectarini, piersici, caisi si meri pitici impreuna in curte sau pe terasa.Inaltimea maxima  de 1,2-1,5 m .

Specificatii tehnice

Producator

Tip produs

Culoare fruct

Rosu intens luminos

Forma fruct

Rotund

Perioada recoltare

Toamna

Tip sol

Bogat in substante nutritive

Expunere soare

Locuri insorite

Perioada de sadire

Primavara

Rating 0.00 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review
Adauga un review