Se incarca...

Echipamente Vinificatie - Producerea Vinului

Transport gratuit

La comenzile de peste 499 lei

Iti dam 3% inapoi

Daca iti intarzie comanda

Retur gratuit

Garantat in 30 de zile

Consultanta gratuita

Pentru toata gama de produse

Filtreaza produsele

424,22 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

336,95 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

983,95 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

1.872,64 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

299,51 lei

Adauga in cos
Stoc depozit

603,56 lei

Adauga in cos
Stoc depozit
Pagina 1 din 4

Echipamente Vinificatie - Producerea Vinului

presa de struguri, zdrobitor struguriIn decursul anilor, enologia a evoluat iar etapele procesarii strugurilor au fost definite si votate ca fiind obligatorii  pentru obtinerea unui vin de calitate. Calitatea strugurilor, soarele, pamantul, intemperiile, vremea la cules toamna, sunt foarte importante, insa, dupa culegerea strugurilor pentru a avea calitate si eficienta in producerea vinului intra in scena echipamentele de vinificatie.

Indiferent ca produci vin in forma industriala sau in gospodarie pentru uzul propriu, echipamentele de vinificatie de calitate sunt necesare pentru ca vinul sa aiba gustul pe care il doresti. Echipamentele de vinificatie cele mai cunoscute la noi pentru prelucrarea strugurilor sunt desciorchinatorul de struguri, zdrobitorul de struguri si presa de struguri sau cunoscuta in forma populara teascul de struguri.

Cu cat teascul sau zdrobitorul este mai mare cu atat procesul de prelucrare a strugurilor si producerea vinului este mai eficienta.

Presa de struguri este de fapt o presa cu care materialul rezultat dupa zdrobirea strugurilor este presat pentru a scurge si ultima picatura de must. Folosit intr-o forma mai rudimentara mai mult de 2000 de ani, presa de struguri este compusa dintr-un surub din metal care apasa pe material impreuna cu discul, suportul, cosul de presare din lemn, tija de metal pentru actionare si vasul colector.

zdrobitor desciorchinator de struguriCand ajungi in situatia de a alege presa de struguri, va trebui sa stii ce tip de presa ai nevoie si ce cantitate de struguri va trebui sa prelucrezi.

Zdrobitorul de struguri este un produs usor de folosit de catre oricine, iar pe piata au aparut numeroase modele. Acesta este utilizat in procesul de obtinere a vinului, in prima faza, atunci cand strugurii sunt introdusi in dispozitiv si se obtine mustul.
 
Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, reduceri, promotii si cele mai noi produse de zdrobitoare, desciorchinatoare si prese de struguri iti recomandam sa te abonezi gratuit la newsletter-ul Pestre.ro.

Aboneaza-te acum !

Ar fi bine sa te abonezi pentru ca este gratuit, esti primul care afla promotiile si reducerile, ai preturi speciale doar pentru abonati, beneficiezi de cele mai bune preturi, beneficiezi de oferte speciale numai pentru tine.