Profita de transport gratuit in toata Romania la comenzile mai mari de 499 lei, mai multe detalii

Categorii produse

Unelte necesare in gadina Online

Uneltele necesare pentru activitatile din gradina,chiar daca pe unele dintre ele ajung sa le foloseasca doar o data pe an. Gradinarii incepatori au si ei t... mai mult

Ai o intrebare ?

Intreaba-l pe Pestre
Lopata fara coada TG

9,55 lei

Stoc depozit

Adauga in cos

In aceasta categorie sunt 806 produse. Listati urmatoarele produse

Unelte necesare in gadina Online

Uneltele necesare pentru activitatile din gradina,chiar daca pe unele dintre ele ajung sa le foloseasca doar o data pe an. 
Gradinarii incepatori au si ei tendinta de a cumpara multe unelte de gradinarit, insa conform horticultorului Justin W. Hancock, novicii nau nevoie doar de uneltele de baza.
Lopata este o unealta de gradinarit care nu poate lipsi din colectia unui gradinar incepator. Cu ea poti aseza compostul pe sol si tot cu ea poti indeparta gramada de pamant adunata dupa sadirea pomilor fructiferi. Sigur ca intrebuintarile lopetii nu se opresc aici.
Cazmaua seamana cu lopata, insa este mai dreapta si mai ascutita. Cu o cazma poti delimita straturile de legume si poti intoarce solul din spatiile inguste.
Mistria este o unealta folosita de obicei in constructii, dar exista si mistrii pentru gradinarit. Acestea au o forma rotunjita si sunt ideale pentru un gradinar incepator, deoarece il ajuta sa planteze bulbi, rasaduri si alte plante mici.
Adunarea frunzelor uscate, imprastierea si uniformizarea mulciului si adunarea bucatilor mari de pamant sunt doar cateva activitati care implica utilizarea greblei. Chiar si un gradinar incepator ar trebui sa aiba aceasta unealta de gradinarit in depozitul sau.
Uneori, activitatile din gradina te pot face sa te murdaresti, mai ales daca esti nevoit sa te asezi in genunchi
Tocmai pentru a preveni aceste neplaceri, producatorii au realizat suporturi speciale pentru genunchi, perfecte pentru orice gradinar incepator.
Nici stropitorile nu mai sunt ce au fost candva. In prezent, le gasesti disponibile in zeci de modele si culori, astfel incat indeplinesc nu doar functia de baza, aceea de a inlesni udarea plantelor, ci si o functie estetica.
Cate nu sunt de facut cu o roaba in gradina? De la transportarea ghivecelor dintr-un loc in altul, pana la transportarea mizeriilor dupa o curatenie de primavara sau de toamna, roaba trebuie sa-si faca loc in depozitul oricarui gradinar incepator.